Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Vizija nič med udeleženci v cestnem prometu pridobiva široko podporo. Podpisniki osebne zaveze za preudarno in vzorno vedenje v cestnem prometu so v pobudi prepoznali osebne vrednote in smernice, ki jim želijo slediti tudi v prihodnosti. Promocijskemu videu zavoda Varna pot, ki je nastal v sodelovanju s Slovenskim zavarovalnim združenjem, se tako pridružujejo kratki videi medijskih vplivnežev, ki želijo s svojimi izkušnjami kot pešci, kolesarji, motoristi in avtomobilisti prispevati k večji varnosti na slovenskih cestah. Sledite nasvetom nadobudne kolesarke Mance Korelc in navdušenega avtomobilista Davida Urankarja. Obiščite pobudo Vizija NIČ na spletni strani www.vizijanic.si in družbenem omrežju Facebook ter sprejmite zavezo za varno mobilnost.

Spoznajte ambasadorja Vizije NIČ

Manca Korelc

Digitalka in kolesarka, ki na svoji spletni strani povezuje ljubitelje kolesarstva, narave in radovedneže, ki radi odkrivajo lepote in skrivnosti slovenskih jezer. Manca kot zaprisežena kolesarka še nikoli ni imela avtomobila, zato je njen odnos z avtomobilisti na slovenskih cestah še toliko bolj pomemben. Zaveda se odgovornosti za lastno varnost v cestnem prometu in s svojimi sledilci deli nasvete za varnost in zaščito na kolesu. Oglejte si video.

David Urankar

Prijeten jutranji sogovornik, strastni ljubitelj avtomobilov in ponosni očka, ki s svojim cestnim bontonom skrbi za varno počutje svojih sopotnikov in drugih udeležencev v cestnem prometu. Viziji NIČ se pridružuje, ker verjame v prihodnost brez smrtnih žrtev v cestnem prometu in s svojimi nasveti želi prispevati k doseganju tega cilja. Davidovi nasveti za prihodnost brez hudih poškodb in smrtnih žrtev prihajajo kmalu.

Pobuda Vizija NIČ ostaja odprta za nove nosilce prihodnosti varne mobilnosti.