Foto:
Foto:
Eurocenter
Poslovna stavba Eurocenter.
Trzin
Poslovni prostori vTrzinu.
Maribor center
Poslovni prostori v centru Maribora.
Beograd
Poslovna stavba v Novem Beogradu.

Trendi v oblikovanju pisarniških prostorov narekujejo manjše število prilagodljivih pisarn in povečanje števila skupnih prostorov. Raziskave namreč kažejo, da je sodelovanje med zaposlenimi zelo povezano z dobrimi poslovnimi rezultati, zato je na vas, da investirate v poslovne prostore, v katerih bodo vaši zaposleni lažje sodelovali in imeli pravo razmerje med individualnim ter skupinskim delom.

Če mislite, da je takšne poslovne prostore za vzpostavitev vaših pisarn nemogoče najti, se motite! Pobrskajte po pisarniških prostorih, ki jih prodaja DUTB, verjamemo, da boste našli pravi pisarniške prostore za vaše podjetje.

V samem centru Ljubljane so na voljo atraktivne pisarne na Trdinovi ulici, na Slovenski cesti ter v poslovni stavbi Eurocenter, kjer so na voljo tudi parkirna mesta. Le čez cesto od poslovne stavbe Eurocenter se v stolpnici Dela nahajajo pisarne prekrasnim razgledom na center mesta Ljubljana, na odlični lokaciji ob Celovški in Litostrojski cesti v Ljubljani pa se nahaja delno oddan poslovni prostor.

V neposredni bližini Ljubljane, v Trzinu, so naprodaj poslovni prostori, ki jih lahko uredite po svojih željah, zaradi privlačne lokacije v obrtno-poslovni coni, v kateri deluje mnogo podjetij, pa predstavljajo zanimivo naložbo v prihodnost vašega podjetja.

Zanimanje za nepremičnine je v porastu tudi v Mariboru, zato je investicija v poslovne prostore v drugem največjem slovenskem mestu dobra naložba. Na odlični lokaciji v središču Maribora se nahaja deloma oddana poslovna stavba, ki ji pripadajo tudi parkirna mesta. Poslovni prostori so naprodaj tudi v neposredni bližini UKC Maribor, pisarne lahko kupite tudi na levem bregu Drave v neposredni bližini centra mesta Maribor. V predelu Melje so na voljo pisarne v Ulici Kraljeviča Marka 6 ter na naslovu Ulica Kraljeviča Marka 19. V bližini avtocestne povezave v Maribor-Ljubljana pa se nahaja poslovna stavba s pisarnami, stanovanjem in skladiščem.

Če pa nameravate svojo dejavnost seliti v Beograd, je v Novem Beogradu naprodaj poslovna stavba, ki jo sestavljata pisarniški del ter avtosalon.

Vse priložnosti za poslovne prostore vaših sanj, lahko preverite tukaj.