Biotehniški izobraževalni center Ljubljana 20. maja prireja Družinski dan s hišnimi ljubljenci. Foto: BIC Ljubljana
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana 20. maja prireja Družinski dan s hišnimi ljubljenci. Foto: BIC Ljubljana
BIC Ljubljana


20. maja od 14. ure naprej se bodo v sproščenem sejemskem vzdušju na stojnicah predstavile različne organizacije in društva, ki skrbijo za blaginjo malih živali, na svoj račun pa bodo prišli tudi otroci, saj bo na voljo tudi bogat spremljevalni program, ki bo poskrbel za pestro popoldansko dogajanje.

Sodelujte v nagradni igri!
Podarjamo kopanje in nego (čiščenje ušes in krajšanje krempljev) psa ali mačke.
Nagradno vprašanje:
Kdaj zaznamujemo svetovni dan živali?
Vaše odgovore pričakujemo na elektronski naslov zivalskiotok@rtvslo.si do srede, 20. maja, do 12. ure.


Pester program za vso družino!

Družinski dan s hišnimi ljubljenci bo potekal ob Šolski veterinarski ambulanti BIC Ljubljana na Cesti v Mestni log 47, med drugim se bodo predstavili policijski psi, reševalni psi KD Krim, Modri pes, ZAVOD PET - Pasja enota terapevtov, ŠKD Emona, gostom pa pripravljajo tudi presenečenje. Zbrani ljubitelji živali bodo imeli na voljo vodeni ogled šolskega vivarija in terarija, mačjo razstavo, foto- in ustvarjalni kotiček ter glasbeno popestritev, delili bodo tudi nasvete za za varno ravnanje s psi. Male živali se bodo lahko udeležile še hitrega veterinarskega pregleda, ki ga bodo pod vodstvom usposobljenih mentorjev opravili dijaki BIC Ljubljana Gimnazije in veterinarske šole.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov zivalskiotok@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.