Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMCTeden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Citat za prebrat - Arhiv

Matjaž Kopitar

Citat za prebrat Matjaž Kopitar

Vsak cilj, ki si ga dosegel, je bolj osupljiv kot prejšnji. Ne morem biti bolj ponosen na sina, moža, očeta in hokejista, ki si postal. Trdo si delal, da si postal igralec in človek, ki si je prislužil spoštovanje, ki mu pritiče.

Tyson Fury

Citat za prebrat Tyson Fury

Anthonyja Joshuo bom prerezal, kot vroč nož reže skozi sir. Tako preprosto bo. Komaj čakam, da ga spravim v ring in dokažem svetu, da je lažen.

Leonardo

Citat za prebrat Leonardo

Ne želim, da bi se ob našem izpadu pogovarjali o vprašanju sodnika, vendar mislim, da je bilo veliko situacij, ki jih morda sodnik ni dobro rešil.

Sadiq Khan

Citat za prebrat Sadiq Khan

Znova preučiti možnosti za olimpijsko kandidaturo 2036 ali 2040 je moja zaveza, s katero bi Londonu po koncu koronske pandemije zagotovil svetlejšo prihodnost.

Jose Mourinho

Citat za prebrat Jose Mourinho

Nimam načrtov. Nadaljujem z običajnim življenjem. Počutim se sveže in mirno. Počakal bom z vrnitvijo v nogomet. Ne samo na pravi klub, ampak tudi pravo kulturo. Mogoče je naslednja sezona še prezgodaj, a bomo videli.

Luka Dončić

Citat za prebrat Luka Dončić

Zjutraj sem na telefonu najprej prebral sporočilo prijatelja Dirka (Nowitzkega, op. a.), ki mi je napisal, naj se pazimo Nemcev. Seveda sem si nato takoj z zanimanjem pogledal razplet žreba skupin za evropsko prvenstvo.

Stan in Josh Kroenke

Citat za prebrat Stan in Josh Kroenke

V zadnjih dneh smo zasledili medijske špekulacije o morebitnem prevzemu Arsenala. 100-odstotno ostajamo zavezani Arsenalu in kluba ne bomo prodali za nobeno ceno. Nismo prejeli nobene ponudbe.

Dylan Groenewegen

Citat za prebrat Dylan Groenewegen

S Fabiem sem že govoril, preden je šel na Dirko po Turčiji, in lepo je bilo videti, kako dobro mu je šlo tam. Zelo se veselim, da bom tudi sam znova dirkal, in vesel sem, da lahko dirkam na tako čudoviti dirki, kot je Dirka po Italiji.

Roman Abramovič

Citat za prebrat Roman Abramovič

To je odločitev, ki jo globoko obžalujemo in je ne bi smeli sprejeti. Smo pa jo, ker nismo hoteli zaostajati za drugimi velikimi angleškimi in tujimi tekmeci. Vsi pa smo hitro dojeli, da smo storili napako.

Nigel Huddleston

Citat za prebrat Nigel Huddleston

Nogomet se začne in konča z navijači, kar smo lahko videli ta teden. Moramo izkoristiti ta trenutek. Klubi so utrip lokalnih skupnosti, in ta revizija bo pomagala nogometu k trdnejšim temeljem, kjer bodo imeli tudi navijači svoj glas.

Aleksander Čeferin

Citat za prebrat Aleksander Čeferin

Nogomet potrebuje prave ljudi na vodilnih položajih in Naser Al Helajfi je oseba, ki je v preteklosti dokazala, da je sposobna zaščititi ne le interese svojega, temveč tudi drugih klubov, kar je predpogoj za položaj predsednika Združenja evropskih klubov.

Ronald Koeman

Citat za prebrat Ronald Koeman

Vsi govorijo o Superligi, prenovljeni Ligi prvakov ali drugačni obliki igranja v Evropi. Uefa veliko govori, a ne posluša tistih, ki smo v nogometu. O problematiki števila tekem ne posluša ne igralcev ne trenerjev. Za Uefo je najpomembnejši denar.

James Milner

Citat za prebrat James Milner

O vsem skupaj smo igralci izvedeli zjutraj. Vsi imamo veliko vprašanj, sam lahko le podam svoje mnenje. Tega projekta ne podpiram in upam, da se ne bo zgodil.

Eliud Kipchoge

Citat za prebrat Eliud Kipchoge

Naloga je izpolnjena. Hvala odličnim moškim in ženskam, ki so pripravili ta maraton v manj kot 10 dneh. Bilo je v drugačnem okolju, sredi pandemije, ko smo dokazali ljudem, da lahko še vedno tečemo. To je bil pravi preizkus pred olimpijskimi igrami.

Primož Gliha

Citat za prebrat Primož Gliha

Navedbam v pismu je Mijatović verjel, ker je to želel, in me zamenjal, a se je na evropskem prvenstvu izkazalo, da poteza ni imela nobenega učinka in je bila kontraproduktivna.

Seiko Hašimoto

Citat za prebrat Seiko Hašimoto

Obstajajo določeni pomisleki, vendar kot organizacijski odbor iger Tokio 2020 ne razmišljamo o njihovi odpovedi.

Kendrick Perry

Citat za prebrat Kendrick Perry

Očitno je 30 sekund pred koncem slika čudežno izginila, zato poglejte, kaj se je zgodilo. V zadnjem napadu niso piskali prekrška nad mano, ampak so mi ga dosodili po prodoru. Sovražim, ko zebre (sodniki op. a.) narekujejo igro.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

Čestitke seveda zmagovalcu Primožu in ekipi Jumbo Visma, ki je pokazala svojo moč in zasluženo zmagala. Sami se že veselimo novih izzivov. Iz Baskije smo odnesli veliko lepih trenutkov in spominov, se veliko novega naučili, se imeli lepo, skupaj uživali …

Serena Williams

Citat za prebrat Serena Williams

Imam veliko zgodb, ki bi jih rada povedala, tudi nadaljevanje lastne zgodbe.

Brandon McNulty

Citat za prebrat Brandon McNulty

Z razpletom smo razočarani, a če pomislim na vse dogodke, je bil to vendarle dober teden za našo ekipo. Če bi mi pred začetkom ponudili, da bi dve etapi končal med najboljšimi tremi, hkrati pa bi nosil majico vodilnega, bi takoj sprejel.

Stran 1 od 286
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov