Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Citat za prebrat - Arhiv

Arina Sabalenka

Citat za prebrat Arina Sabalenka

22.3.2023

To je bilo zahtevno obdobje, saj doslej v slačilnici še nikoli nisem doživela toliko sovraštva. Sicer je veliko sovražnih vsebin na družbenih omrežjih, a v slačilnici tega prej ni bilo. Težko je razumeti, zakaj me toliko ljudi sovraži brez razloga.

Martina Navratilova premagala raka

Citat za prebrat Martina Navratilova premagala raka

21.3.2023

Kolikor vem, sem za zdaj brez raka.

Lewis Hamilton

Citat za prebrat Lewis Hamilton

20.3.2023

Ko smo bili mi hitri v najboljših sezonah, nismo bili tako hitri, kot je zdaj Red Bull. To je najhitrejši dirkalnik, kar sem jih videl, v primerjavi z drugimi.

Klemen Bergant

Citat za prebrat Klemen Bergant

18.3.2023

Žan je šesto leto zapored med sedmimi najboljšimi veleslalomisti sveta, vsaj ene stopničke ima vsako sezono. Teh rezultatov se bomo najbrž zavedali šele takrat, ko bodo težje dosegljivi.

Pep Guardiola

Citat za prebrat Pep Guardiola

15.3.2023

Pet golov ... Problem za tega fanta je v tem, da če ne doseže dveh ali treh golov, bo kritiziran.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

13.3.2023

Gotovo imam zdaj nekaj več samozavesti, za menoj je res uspešen teden, etape so bile zahtevne, tudi konkurenca je bila močna. Vesel sem bil zmage, zdaj pa me čaka nekaj počitka, potem pa sledijo klasike.

Tony Estanguet o prodaji vstopnic za olimpijske igre v Parizu 2024

Citat za prebrat Tony Estanguet o prodaji vstopnic za olimpijske igre v Parizu 2024

9.3.2023

Prva faza prodaje je bila uspešna. Razumemo nezadovoljstvo in jezo nekaterih. Drugi del prodaje bo navijačem ponudil možnost, da kupijo neprecenljivo življenjsko izkušnjo. Drago bo, ker bo nekaj posebnega. To bo spektakel v izjemnem mestu.

Aleš Makovec ob začetku postopka postavitve nove strehe nad velodromom

Citat za prebrat Aleš Makovec ob začetku postopka postavitve nove strehe nad velodromom

7.3.2023

Popravila so v tem primeru sicer lahko precej hitra, ampak o tem lahko govorimo šele takrat, ko bomo prišli do teh površin. Za zdaj s spodnje strani kaže, da podkonstrukcija ni nikjer poškodovana.

Matej Mohorič o nesložnosti med kolesarjema Jumbo Visme

Citat za prebrat Matej Mohorič o nesložnosti med kolesarjema Jumbo Visme

4.3.2023

Narobe je bilo to, da se kolesarja Jumbo Visme nista razumela med sabo. Mislim, da sta vsak s figo v žepu dirkala vsak svojo dirko, namesto da bi se Attila, ki je bil šibkejši, saj je z menoj vmes že odpadel 7 km pred ciljem, žrtvoval za ujeti Pidcocka.

Janis Andetokumbo o Luki Dončiću na Daily Showu

Citat za prebrat Janis Andetokumbo o Luki Dončiću na Daily Showu

1.3.2023

"Čeprav tečeš s Kyriejem in ga imaš v svoji ekipi, prihajam po vas." Hasan Minhaj: "Imaš roke kot hrenovke in otečene noge. Za tipa iz Slovenije si videti kot tip iz Alabame. In s tem se boš moral ukvarjati po sezoni."

Ingemar Stenmark

Citat za prebrat Ingemar Stenmark

28.2.2023

Ima vse. Ima dobro fizično moč, dobro tehniko, močno glavo. Mislim, da je kombinacija vsega tega tisto, kar jo dela tako dobro. Prav tako sem navdušen, da ji gre dobro tako v slalomu, pa tudi v superveleslalomu in smuku.

Marko Milić

Citat za prebrat Marko Milić

26.2.2023

"Po razumevanju igre, obvladovanju osnovnih veščin in uporabi pameti je Luki podoben Nikola Jokić. Oba potrjujeta rek, da um vedno vlada moči."

Lasse Ottesen o usodi nordijske kombinacije

Citat za prebrat Lasse Ottesen o usodi nordijske kombinacije

22.2.2023

MOK je sprejel svojo odločitev, a na FIS-u, pa tudi organizacijski komite iger v Milanu in Cortini, skušamo narediti vse, da to spremenimo. Odločitev je pomembna. Če ne bodo potrdili nastopa 26 tekmovalk, bodo iz olimpijskega programa izpadli tudi moški.

Albert Riera

Citat za prebrat Albert Riera

21.2.2023

Povejte mi, s čim mislite, da so bili boljši od nas. Odprite mi oči s številkami in statističnimi dokazi. Lahko je reči, zmagali so, zato so boljši. Temelji to na tem, da so imeli fantastičnega strelca?

Andrea Massi

Citat za prebrat Andrea Massi

19.2.2023

Uspehov nisem videl, ker na takšnem velikem tekmovanju z uspehi označujem kolajno. Če se spomnim denimo Mihe Hrobata in njegovega zadovoljstva v cilju smukaške proge. Vse lepo in prav, toda on je sposoben več. Zato zame tu šteje 1., 2. in 3. mesto.

Igor Tominec

Citat za prebrat Igor Tominec

18.2.2023

Še nikoli nisem videl bolj zgrešenega projekta, kot je bila ta navijaška cona v Brides-les-Bainsu, oddaljenem 15 km od tekmovališč. Med SP-jem je bilo tam nekaj 10 radovednežev, koncerte, ki so jih prirejali, so klavrno ukinili že sredi prvega tedna.

Zdravko Mamić o slovesu od Dinama in nogometa

Citat za prebrat Zdravko Mamić o slovesu od Dinama in nogometa

17.2.2023

Dinamo je zame preteklost v smislu kakršnega koli dela in angažiranja. Ne bom se več ukvarjal z Dinamom in z nogometom na splošno. S tem intervjujem se poslavljam od Dinama in hrvaškega nogometa. Če ne bi bilo smrti Ćira Blaževića ...

Johannes Thingnes Boe

Citat za prebrat Johannes Thingnes Boe

15.2.2023

Ne, to me ne zanima.

Miha Hrobat o Marcu Odermattu

Citat za prebrat Miha Hrobat o Marcu Odermattu

13.2.2023

Marco Odermatt je pač izven tega planeta, v treh disciplinah je v samem vrhu, tako da kapo dol. Njegova vožnja na smuku je bila vrhunska. Verjetno je bila blizu limita proge, se pa da verjetno še kakšno stotinko kdaj iti boljše.

Đorđe Doković o bratovi prošnji za vstop v ZDA

Citat za prebrat Đorđe Doković o bratovi prošnji za vstop v ZDA

11.2.2023

Novak je vložil potrebno dokumentacijo in prošnjo za nastop, tudi direktorja turnirjev v Indian Wellsu in Miamiju sta javno izjavila, da si želita, da Novak pride na ta dva turnirja. Odločitev bo znana v nekaj dneh, upajmo, da se bo razpletlo pozitivno.

Stran 1 od 307
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov