Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMCteden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Citat za prebrat - Arhiv

LeBron James

Citat za prebrat LeBron James

Luka je trenutno eden mojih najljubših igralcev v Ligi NBA. Obožujem njegovo igro. Zanj je na prvem mestu ekipa, soigralci, a če ga izzoveš, bo tudi sam dosegal koše. Igra z veseljem.

Romain Grosjean

Citat za prebrat Romain Grosjean

Spominjam se vsake sekunde nesreče in reševanja. Življenje od zdaj ne bo več enako, zagotovo bo veliko boljše. Na novo sem se rodil in odslej bom izkoristil vsako minuto življenja.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

Užival sem pri igranju nogometa, tako na tekmah kot na treningih. Igral sem nekaj let, a je nato kolesarstvo pri meni začelo tekmovati z nogometom. Moral sem se odločiti, čemu se bom posvetil. Priznam, bila je težka odločitev.

Ivo Milovanovič

Citat za prebrat Ivo Milovanovič

Srečko Katanec in Diego Maradona sta imela kar nekaj srečanj na igrišču. Oba sta bila zelo spoštljiva. Srečko je natančno vedel, kdo je Maradona. Tudi Maradona je vedel, kdo je Katanec.

Pep Guardiola

Citat za prebrat Pep Guardiola

Pred enim letom sem prebral napis iz Argentine, na katerem je pisalo: Ni pomembno, kaj si naredil s svojim življenjem, pomembno je, kaj si naredil za naša življenja.

Anamarija Lampič

Citat za prebrat Anamarija Lampič

Vesela sem, da bo tekma na svetovnem prvenstvu v drsalni tehniki, v kateri sva obe zelo dobri. Cilj je finale in še kaj več ...

Antoine Griezmann

Citat za prebrat Antoine Griezmann

Ko sem prišel v Barcelono, sem se pogovoril z Leom. Povedal mi je, da sem ga zaj***, ko sem prvič zavrnil Barcelono, saj se je javno zavzel za moj prihod. Povedal pa mi je, da mi zdaj stoji ob strani, in tudi danes to čutim vsak dan.

Jürgen Klopp

Citat za prebrat Jürgen Klopp

Če se ne bosta televiziji Sky in BT Sport kot nosilki pravic prenosov začeli pogovarjati med seboj, je z vsemi nami konec. Če bomo igrali v sredo in nato v soboto ob 12.30, ne vem, ali bomo končali sezono z 11 igralci. Vem, da vam je vseeno. To je težava.

Rafael Nadal

Citat za prebrat Rafael Nadal

Mislim, da smo trenutno lahko le potrpežljivi in situacijo sprejmemo takšno, kot je. Težka je za vse. Zato moramo biti prilagodljivi, da lahko najdemo način za igranje čim več turnirjev v prihodnjem letu.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

Ravno prejšnji teden sem gledal novi dokumentarni film o Armstrongu. Ugotovil sem, zakaj nam ljudje res ne zaupajo. Ko so se dogajale zgodbe okrog Armstronga in Pantanija, še nisem bil dovolj star, da bi se zavedal, za kaj sploh gre.

Rob Pelinka o LeBronu Jamesu

Citat za prebrat Rob Pelinka o LeBronu Jamesu

Zaradi izjemno kratkega premora bomo morali najti način, ki bo najboljši za LeBrona in njegovo zdravje. To bo gotovo tudi najbolje za ekipo in ne nazadnje za celotno ligo.

Lionel Messi

Citat za prebrat Lionel Messi

Po pravici povedano, malce sem že utrujen od tega, da sem v klubu kriv za vse. Potem pa me na letališču po 15-urnem potovanju pričakajo še davčni inšpektorji. To je noro.

Sebastian Skube

Citat za prebrat Sebastian Skube

Odločil sem se, da ostanem na Danskem. V teh časih, ko je koronavirus spet ohromil svet, se ni preveč pametno seliti. Vse skupaj nima smisla. Misliti moram tudi na družino, je pa res, da če bi imel 23 let in bi bil sam, bi bil zdaj že v Parizu, tako pa …

Luis Enrique

Citat za prebrat Luis Enrique

Število enajstmetrovk, ki jih je Sergio izvajal in zadel, niso s tega planeta. Če bi bila dosojena še tretja, bi tudi to izvajal on.

Goran Dragić

Citat za prebrat Goran Dragić

Počutim se dobro. Bolečina ni več prisotna. Lahko se prosto gibam, lahko tečem in delam vse. Poškodba je za mano.

Danilo Hondo

Citat za prebrat Danilo Hondo

Imela sva tesen prijateljski odnos. Bila sva si kot brata, zato en pred drugim nisva ničesar skrivala. Tako da nisva imela prav nobene težave, da se ne bi dopingirala skupaj v isti sobi.

Marc Marquez

Citat za prebrat Marc Marquez

To sezono ne bom več tekmoval. Po zdravniški oceni, kako je z mojo roko, ter dogovoru z ekipo smo se odločili, da je najboljša možnost zame, da se vrnem naslednje leto. Zdaj moram nadaljevati okrevanje. Hvala vsem za podporo.

Martin Hvastija

Citat za prebrat Martin Hvastija

Če govorimo in zagovarjamo trditev, da je Dirka po Franciji največja in najpomembnejša dirka, potem je zmagovalec te dirke najboljši kolesar v sezoni − torej Tadej Pogačar.

Marcus Pereira de Freitas

Citat za prebrat Marcus Pereira de Freitas

Osvojiti dva zaporedna naslova je izjemno težko. Tim si zasluži vse čestitke. Ob vsem, kar se je dogajalo letos, smo vsi v ekipi Honde opravili odlično delo, na Tima pa smo izjemno ponosni. Ima štiri naslove prvaka, je najboljši Hondin dirkač v zgodovini.

Aleksander Čeferin

Citat za prebrat Aleksander Čeferin

V teh težkih časih je neverjetno, da smo po razporedu odigrali 97 odstotkov tekem.

Stran 1 od 281
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov