Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Citat za prebrat - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Iker Casillas

To je vprašanje za milijon dolarjev. Če bi moral izbrati najboljšega vratarja na svetu, bi rekel Jan Oblak.

Jose Luis Arrieta

Če je to kolesarstvo in Mednarodna kolesarska zveza odloča, kdo bo zmagal, potem odlično. To se je v preteklosti primerilo tudi nam in niso sprejeli takšne odločitve.

Goran Dragić

Če sem odkrit, sploh ne gledam. Mislim, da SP ni najvišje kakovosti, ker ni vseh najboljših evropskih ekip. Nekatere se zaradi spremenjenih pravil nanj niso uvrstile. Fiba je kvalifikacije organizirala med sezono in najboljši košarkarji niso mogli igrati.

Jaka Blažič

Velika čast je postati kapetan Cedevite Olimpije, a ta vloga prinaša tudi veliko odgovornost. Zame osebno je to prvič, da imam takšno vlogo v ekipi, in poskušal bom po svojih najboljših močeh pomagati soigralcem.

Matjaž Kek

Zahvaljujem se jim, ker so mi danes čestitali za 68. rojstni dan, ker je to najmanj 10 let, kar me je stalo, kar sem to gledal na koncu.

Marinko Galić

Lahko imaš 30 tisoč ljudi na stadionu, a če nihče ne navija, imaš občutek, kot da si v gledališču. Hudo mi je to gledati. Spomnim se naših časov in Bežigrada, ko so vsi navijali od prve do zadnje minute.

Luka Mezgec

Šport je na trenutke krut. Vse trdo delo in vse odrekanje, vso odločnost, vse lahko izgubimo v delčku sekunde. Zlom črevnice me je prisilil, da bom nekaj tednov preživel v vodoravnem položaju, a se že veselim dneva, ko bom nazaj.

Vlade Divac

Ljudje z Balkana smo kot disfunkcionalna družina. Lahko se tepemo, kregamo, a na koncu smo družina.

Aco Petrović

Zakaj je ta šport čudovit? Na nasprotni strani je 24-letni fant, ki je bil MVP Lige NBA, in kdo ga je tokrat ustavil? Igralec, ki je star skoraj 40 let, mu je na igrišču izprašil rit. To je košarka.

Jan Oblak

Mislim, da so izbori povezani z lovorikami ekip. Vsak individualen izbor je povezan s tem, če je klub nekaj osvojil v prejšnji sezoni. Mi na žalost nismo nič. Upam, da bo letos bolje.

Uli Hoeness

Prvič v življenju bom 16. novembra brez načrta. Po 40 letih nenehnega dela. To se mi zdi zelo zanimivo. Podajam se v novo poglavje življenja. Žena mi vse do včaraj ni verjela, da ne bom več predsednik Bayerna.

Tim Gajser

Lani sva se tako odločila. Čutil sem, da potrebujem spremembo, ker to ni bilo več to. Oče me še spremlja, pride na kakšen trening. Letos sem na dirkah sam z dekletom, užival sem, sproščen sem bil na tekmi.

Bradley Wiggins

Zdaj mi je popolnoma vseeno za kolesarsko kariero. Oddaljil sem se od tega in nočem živeti v senci tega. Živim od sebe in zadovoljen sem v svoji koži.

Matej Žagar

To je potrditev oziroma vozovnica za naslednjo sezono. Za to sem trdo garal, imam veliko težav z motorji, ki jih že dva meseca in pol pripravljam sam. Zato sem zadovoljen in ponosen nase, na to, kar sem dosegel sam, s svojim znanjem.

Tomo Česen

Poskušal bom biti objektiven. Navdušen sem nad vsem, kar počne Janja Garnbret, pa ne samo ona, ampak naša celotna reprezentanca.

Klaus Gjasula

Mislim, da bi bilo zelo smiselno, če bi vsi nogometaši nosili zaščito za glavo. Mogoče bo videti čudno na igrišču, ampak vsekakor bo to zelo dobro za naše zdravje. Ščitnik mi daje varnost, da se mi nič ne more pripetiti.

David Blatt

Včasih ti življenje na pot vrže stvari, ki nimajo ne rime ne razloga. V teh trenutkih je na tebi, da prepoznaš, da je treba povleči poteze, ki dodobra preizkusijo tvoj karakter.

Zinedine Zidane

Bale ostaja pri Realu. Vsi v ekipi lahko pomembno prispevajo k uspehu in on je del moštva. Načrtoval sem, da bo v začetni postavi proti Celti ne glede na poškodbo Edena Hazarda.

Blaž Kavčič

Šokiran sem bil, ko mi je Gregor Krušić rekel, da mi ne morejo dati nič. Čisto nič. Zagotoviti mi ni mogel niti dveh sob, da bi prišel z družino v Porotorož.

Andy Murray

Na OP-ju ZDA ne bom igral dvojic. Moj cilj je, da se čim prej vrnem na raven, ki si jo želim med posamezniki, zato sem se odločil, da bom vso svojo energijo usmeril v to.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...