Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Citat za prebrat - Arhiv

Chris Froome

Citat za prebrat Chris Froome

Pošteno povedano sem bil zjutraj prav vznemirjen. Počutil sem se znova kot novinec med profesionalci. Ne vem ... bil sem odsoten samo osem mesecev, a sem to občutil kot veliko daljše obdobje.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

UAE Tour predstavlja prvi veliki cilj na poti proti Dirki po Franciji. V hribih bomo imeli z mano, Diegom Ulissijem in Davidom Formolom več adutov v rokah. Vzdušje v ekipi je zelo dobro, k čemur so seveda pripomogle tudi zmage na uvodu sezone.

Dirk Nowitzki

Citat za prebrat Dirk Nowitzki

Zelo zabavno ga je gledati. Upam, da ostane v Dallasu vso svojo kariero in da bomo še dolgo uživali v spremljanju njegovi predstav. Je še zelo mlad. Upam, da mu uspe nekaj zgraditi in da nekoč prinese naslov prvaka v Dallas.

Adam Silver

Citat za prebrat Adam Silver

Nihče ne pooseblja te nagrade bolj kot Kobe Bryant.

Tom Dumoulin

Citat za prebrat Tom Dumoulin

Na žalost sem moral prejšnji teden odpovedati Dirko po Valencii. Z ekipo bi moral oditi na višinske priprave, vendar pa sem moral tudi to prestaviti, vse dokler se ne bom spet počutil stoodstotno.

Luka Dončić

Citat za prebrat Luka Dončić

Pripravljen sem. Navdušen sem, da sem nazaj in spet lahko igram košarko.

Egan Bernal

Citat za prebrat Egan Bernal

Seveda ne smeš nikogar odpisati. Lani je Alaphilippe skorajda dobil Tour, pa ga nihče ni imel za favorita. Marsikaj se lahko zgodi. Ampak po mojem mnenju je Roglič tisti, ki bo najmočnejši.

Sašo Pukl

Citat za prebrat Sašo Pukl

Sodniki ne gredo radi v Novo mesto. Tam včasih še bolj kot sodnike zmerjajo lastne igralce in trenerja. To gotovo ne prispeva k bolj sproščeni, kakovostnejši igri domačega moštva.

Viktoria Rebensburg

Citat za prebrat Viktoria Rebensburg

To je del smučanja. Če hočeš zmagati na dirkah, se moraš voziti na robu. To tveganje se je v soboto razpletlo v mojo korist, tokrat pač ne.

Christian Eriksen

Citat za prebrat Christian Eriksen

Če imaš kratkoročno pogodbo, boš vedno črna ovca. Imel sem intervju, vedno sem bil iskren. Po porazu v finalu Lige prvakov sem hotel oditi, za kar so me precej kritizirali.

Gianni Infantino

Citat za prebrat Gianni Infantino

Šest od osmih reprezentanc v zaključku svetovnega prvenstva v Rusiji je bilo evropskih, preostali sta bili južnoameriški. Želimo, da bi bilo v prihodnosti okoli 50 držav in tudi toliko klubov z vsega sveta sposobnih osvojiti naslov svetovnega prvaka.

Milan Mandarić

Citat za prebrat Milan Mandarić

Igor, ti si dober trener, samo nikoli ne boš velik trener. Želiš biti večji od kluba, a nihče ne more večji kot klub, ne igralec, trener, ne predsednik. In zato bom sprejel odločitev, ki ne bo dobra za priljubljenost predsednika, temveč za dobro kluba.

Alexander Zverev

Citat za prebrat Alexander Zverev

Obljubil sem, Avstralcem sem obljubil pomoč. Držal bom obljubo. Res je, več kot štiri milijone avstralskih dolarjev bi bilo lepo imeti, a vendar so ljudje, ki ta denar potrebujejo bolj kot jaz.

Ilka Štuhec

Citat za prebrat Ilka Štuhec

Trenutno mi najbolj manjka samozaupanje. Tega je bilo na zahtevni progi, kjer so si zavoji sledili drug za drugim, kot je običajno za kakšno drugo disciplino, težko pridobiti.

Jure Natek

Citat za prebrat Jure Natek

Čudna pravila. Kaže, da želijo podeliti čim več nagrad. Na koncu bodo razglasili še igralca z najlepšim nasmeškom.

Rafael Nadal

Citat za prebrat Rafael Nadal

Nicka Kyrgiosa osebno ne poznam, zato nimam jasnega mnenja. Jasno je, da mi veliko stvari pri njem ni všeč.

Jure Dolenec

Citat za prebrat Jure Dolenec

Španija premore dobro zmes mladih in izkušenih igralcev in je taktično zelo dobro podkovana. Po telesni plati ni tako močna kot druge reprezentance, a igra pametno in neprestano menjava obrambe iz 6-0 v 5-1.

Chris Froome

Citat za prebrat Chris Froome

Dobra novica. Na dirke se bom vrnil na Dirki po Združenih arabskih emiratih. Trening na Kanarskih otokih zelo dobro napreduje, tako da z veseljem oznanjam, da bom sezono začel z Dirko po ZAE. Hvala za vso podporo in se vidimo na cesti.

Bojan Križaj

Citat za prebrat Bojan Križaj

Bil sem ves vikend v Wengnu, ob 90. pokalu Lauberhorn so povabili tudi tiste, ki smo nekdaj tekmovali.

Leonardo

Citat za prebrat Leonardo

Vedno smo dejali, da bi radi, da Cavani ostane pri nas. Zdaj nas je zaprosil, ali lahko zapusti klub. Nadzorujemo razmere. Atletico Madrid je na naš naslov poslal ponudbo, ki pa ne predstavlja realne vrednosti nogometaša.

Prijavite se na e-novice