Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Citat za prebrat - Arhiv

Gian Piero Gasperini

Citat za prebrat Gian Piero Gasperini

Do konca so bile le še štiri minute. Moj namen je bil okrepiti obrambo, toda na našo nesrečo smo prejeli zadetek le nekaj trenutkov po menjavi.

Eva Urevc

Citat za prebrat Eva Urevc

To, da sva v krogu favoritinj za najvišja mesta, zame ni breme, le motivacija. Dokazali sva že, kaj sva sposobni in če bo šlo vse po načrtih, bi lahko tudi tu na svetovnem prvenstvu kaj takega ponovili.

Pau Gasol

Citat za prebrat Pau Gasol

Slišal sem novice iz Španije, a moram povedati, da sem še vedno osredotočen na okrevanje in še nisem povsem pripravljen na igro. Ko bom imel kaj objaviti, bom to storil prek svojih profilov na družbenih omrežjih. Najlepša hvala vsem za podporo.

Matija Grašič

Citat za prebrat Matija Grašič

Njeno smučanje je drugače trenutno na zelo visoki ravni, žal pa se ji ni sešlo. Malo premalo sproščenosti mogoče in malo prevelika želja in potem se dogaja kar nekaj napak. Ima določene hitre odseke.

Kaja Juvan

Citat za prebrat Kaja Juvan

Viktorija je znova v krajšem lockdownu. Pripravljam se na naslednje turnirje. Lahko sem na klubu in v sobi. Zdaj čakam na naslednji turnir. Čakam, da nekatere igralke odpovejo nastop v Adelajdi.

Ben Ainslie

Citat za prebrat Ben Ainslie

Težak dan je bil, ne moremo biti zadovoljni. Lahko pa jadramo precej bolje in to bomo tudi morali narediti.

Lea Soklič

Citat za prebrat Lea Soklič

Veliko zanimanje za evropsko prvenstvo do 21 let obstaja tudi na evropski ravni. Pri nas bo tekme prenašala TV Slovenija, sicer pa je Uefa v vsakem mestu ponudila deset komentatorskih mest, skoraj za vse tekme so mesta zasedena.

Aleks Vlah

Citat za prebrat Aleks Vlah

S Celjem smo bili v stiku že takrat, ko sem igral še za Koper, in vedno je obstajal obojestranski interes. Vmes so se zadeve zgodile drugače, končal sem v Zagrebu, zdaj pa se je znova pojavila priložnost.

MOK

Citat za prebrat MOK

Izjave so popolnoma neprimerne in v nasprotju z vrednotami MOK-a ter reformami olimpijske agende 2020. V zahtevnih razmerah v svetu, v katerem živimo, je zdaj bolj kot kadar koli prej raznolikost temeljna vrednota, ki jo moramo spoštovati.

Franci Petek

Citat za prebrat Franci Petek

To je pa res nekaj posebnega, saj smo skakali za Jugoslavijo, obenem pa smo bili Slovenci že odločeni za samostojnost. A o tem uspehu nikoli posebej ne razmišljam, seveda pa so nekateri spomini zelo živi.

Jürgen Klopp

Citat za prebrat Jürgen Klopp

Videl sem zelo dobro tekmo in velike napake. Na vsaki tekmi, ko narediš takšne napake, je zelo verjetno, da boš prejel zadetke ... Alisson je naredil dve ogromni napaki, podaril je dva gola, nato pa še genialna poteza Phila Fodna.

Jose Mourinho

Citat za prebrat Jose Mourinho

To je dobro vprašanje, vendar pa si ne zaslužite odgovora.

Nikola Jokić

Citat za prebrat Nikola Jokić

Hitrost je tu. Imava enake atletske sposobnosti. Ne vem, ali lahko skoči tako visoko kot jaz, ampak sva si, kar zadeva eksplozivnost, kar podobna. Je nekoliko starejši, tako da ne vem, ali mi lahko sledi (smeh, op. a.).

Roger Federer

Citat za prebrat Roger Federer

Menim, da je pravi čas, da poskusim znova. Želim si nekaj velikih zmag. Zanje sem pripravljen iti na to dolgo in zahtevno pot. Po Dohi bi rad nastopil še na enem turnirju pred sezono na pesku. Osredotočen pa sem na nastop v Halleju, Wimbledonu in na OI.

Thomas Bach

Citat za prebrat Thomas Bach

To svetovno prvenstvo nam daje veliko samozavesti, da kljub tako težkim časom lahko organiziramo športne dogodke na varen in zdrav način. Ta turnir nam bo dal veliko izkušenj tudi za olimpijske igre.

Toni Kukoč

Citat za prebrat Toni Kukoč

V NBA-ju bi takšne stvari, ki smo jih doživeli v Jugoslaviji, opisali kot teroristični napad.

Primož Roglič

Citat za prebrat Primož Roglič

Poraz je bil brutalen, uničujoč, a bolj za ljudi okoli mene kot zame. Sem oseba, ki grem rad naprej, ne obstanem veliko časa pri zadnjem izidu.

Joel Embiid

Citat za prebrat Joel Embiid

Če pogledate, je bila to zelo nevarna poteza LeBrona Jamesa. Zagotavljam vam, da če bi to storil jaz, bi bil izključen. V preteklosti se je to zgodilo za precej manj nevarne osebne napake.

Allan Peiper

Citat za prebrat Allan Peiper

UAE Emirates take ekipe še ni imel. Prepričan sem, da se bomo lahko letos od prvega dneva spogledovali z rumeno majico na Touru. Ta bo velik izziv, lahko že rečem, da bo ekipa na njem vozila s svojo taktiko.

Fredi Bobić

Citat za prebrat Fredi Bobić

Iluzorno je pričakovati, da se bo junija in julija EP v nogometu odvil v 12 različnih državah. To bi bil popolnoma napačen signal, ki ga lahko dajo v luči pandemije novega koronavirusa.

Stran 1 od 284
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov