Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Citat za prebrat - Arhiv

Nejc Stojan o koncu kariere

Citat za prebrat Nejc Stojan o koncu kariere

13.4.2024

Odločil sem se, da bom končal športno kariero. Hvaležen sem vsem, ki so mi že od malih nog stali ob strani in me podpirali na tej poti. Rad bi se zahvalil tudi klubu in soigralcem za ti dve zadnji leti igranja hokeja v Ljubljani.

Rafael Nadal upa na vrnitev v Barceloni

Citat za prebrat Rafael Nadal upa na vrnitev v Barceloni

11.4.2024

Opravil sem prvi trening v Barceloni z upanjem, da bom lahko nadaljeval do začetka turnirja. Tukaj treniram in videli bomo, kako mi bo šlo. Imam veliko željo, da bi tu igral. Ne morem še potrditi, ali bom v Barceloni zaigral ali ne.

Claus Vingegaard po padcu še ni govoril s sinom Jonasom

Citat za prebrat Claus Vingegaard po padcu še ni govoril s sinom Jonasom

10.4.2024

Po padcu se z njim še nisem mogel pogovarjati. Še vedno se nisem mogel pogovoriti z njim. Zakaj ne morem priti v stik z njim? Ali mi česa niso povedali?

Deni Avdija o udarcu LeBrona Jamesa s komolcem

Citat za prebrat Deni Avdija o udarcu LeBrona Jamesa s komolcem

7.4.2024

Mislim, da tega ni storil namenoma. Pričakuješ pa, da, če te nekdo udari v obraz, oziroma ti nekoga udariš v obraz, preveriš, kako je. LeBron tega ni storil. To me je malce razjezilo.

Max Verstappen

Formula 1 Max Verstappen

4.4.2024

Z Red Bullom imam pogodbo do konca sezone 2028, potem pa moram premisliti, ali si sploh želim nadaljevati v tem športu. Zame je to najpomembnejše vprašanje, ne toliko to, v kateri ekipi bom dirkal. O tem sploh ne želim razpravljati.

Pep Guardiola o ostrih kritikah na račun Haalanda

Citat za prebrat Pep Guardiola o ostrih kritikah na račun Haalanda

3.4.2024

Z Royem Keanom se absolutno ne strinjam. Erling Haaland je najboljši napadalec na svetu. Lani nam je pomagal zmagovati na vseh frontah, letos ima nekoliko manj golov, ker v zadnji tretjini igrišča ne igramo tako zelo dobro.

Bahrain Victorious o poškodbi Mateja Mohoriča

Citat za prebrat Bahrain Victorious o poškodbi Mateja Mohoriča

31.3.2024

Matej Mohorič je pri padcu na Dirki po Flandriji dobil poškodbo mehkega tkiva in globoko ureznino na komolcu, ki je zahtevala šivanje. Zlomov k sreči ni. V prihodnjih dneh bo opravil nadaljnjo oceno glede njegovega nastopa v Roubaixu.

Visma Lease a Bike o stanju van Aerta

Citat za prebrat Visma Lease a Bike o stanju van Aerta

28.3.2024

Wout van Aert je bil uspešno operiran. Pregled je pokazal, da si je zlomil prsnico, ključnico in več reber. Spomladanske klasike bo izpustil, negotova pa je tudi njegova udeležba na Dirki po Italiji.

Dino Murić

Citat za prebrat Dino Murić

21.3.2024

Seveda Sloveniji privoščim nove zmage, a vse bolj mi je jasno, da je reprezentanca postala velika kuhinja. Ti meni, jaz tebi. Ni prave iskrenosti.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

19.3.2024

Z Domnom sva šla naprej in nihče nama ni sledil. Nenadoma sva si priborila 150, 200 metrov prednosti ... Odkolesarila sva še malo naprej, se skrila v grmovje in šla lulat. Glavnina niti ni vedela, kje sva. Kar smešno ...

Kyrie Irving

Citat za prebrat Kyrie Irving

18.3.2024

Biti sposoben igrati 48 minut brez pijače ali hrane v želodcu, ni nič drugega kot čudež. Torej obstaja univerzalni bog, ki me varuje in mu moram pripisati zasluge.

Andrej Kraševec o odsotnosti Kaje Juvan v pokalu BJK

Citat za prebrat Andrej Kraševec o odsotnosti Kaje Juvan v pokalu BJK

15.3.2024

Kajo bomo zelo pogrešali, saj je bila redna članica ekipe od leta 2017. Priigrala nam je številne pomembne zmage, njen odnos do reprezentance je bil vedno nekaj posebnega.

Nogometna zveza Slovenije o ekspresni razprodaji vstopnic za Portugalsko

Citat za prebrat Nogometna zveza Slovenije o ekspresni razprodaji vstopnic za Portugalsko

8.3.2024

Ob začetku prodaje posamičnih vstopnic je spletno stran obiskalo 140.000 oseb, čakalna vrsta za nakup vstopnic pa je presegla številko 5000. Vse vstopnice so posledično pošle v pičlih štirih minutah.

Jan Pancar

Citat za prebrat Jan Pancar

8.3.2024

Čar motokrosa je po mojem mnenju to, da čeprav tovarniške ekipe vložijo milijone v voznike, mehanike in vse skupaj, se jaz še vedno z minimalnim proračunom lahko kosam z najboljšimi, ker je večina še vedno v vozniku.

Matej Erjavec upa na navezo Dončić - Čančar

Citat za prebrat Matej Erjavec upa na navezo Dončić - Čančar

5.3.2024

Zelo sem vesel, ker Luke ni treba vleči za jezik. Redno ponavlja, da bo vedno igral za reprezentanco, če bo le zdrav, hkrati pa ne zahteva posebnega statusa. Zato bi nam prišel zelo prav tudi Vlatko Čančar, ki ne skriva velike želje.

Zoran Zeljković

Citat za prebrat Zoran Zeljković

2.3.2024

Z enim dejanjem navijačev nisem bil zadovoljen, in to jim bom tudi povedal. Ko so po pol ure igre na zelenico zmetali zvitke papirja, smo bili ravno v dobrem naletu, ki smo si ga sami prekinili.

Ante Šimundža

Citat za prebrat Ante Šimundža

26.2.2024

To zame ni bila tekma, ampak dogodek. Z vsem spoštovanjem do Rogaške, v klubu se trudijo, a na takšen način predstaviti prvo slovensko ligo je nedopustno.

Manuel Neuer o izjemni obrambi po strelu Šeška

Citat za prebrat Manuel Neuer o izjemni obrambi po strelu Šeška

24.2.2024

To je težka situacija, ena na ena. Dobro je bilo, da se Eric Dier ni dotaknil žoge.

Ricky Rubio

Citat za prebrat Ricky Rubio

21.2.2024

Sem kar malce nervozen. Počutim se kot novinec. Navdušen sem nad vrnitvijo v reprezentanco. Resnično sem pogrešal vse skupaj. Vzdušje je izjemno. Imamo mlade fante, ki so zelo nadarjeni. Želim jim pomagati po najboljših močeh.

Anamarija Lampič

Citat za prebrat Anamarija Lampič

19.2.2024

Z dobrimi ali slabimi izidi se v resnici ne spremeni nič. Tudi če bi zmagala, bi me čakali isti treningi, iste tekme in iste obveznosti. Moram vztrajati.

Stran 1 od 316
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov