Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Citat za prebrat - Arhiv

Jimmy Butler

Če bi moral plačati, da bi gledal koga, je to Luko Dončića. On spada v to kategorijo.

Johannes Thingnes Bø

Rad bi bil doma, ko se bo bližalo rojstvo. Do prvenstva bom zanesljivo nazaj. Zame je zaradi vseh okoliščin to glavni cilj v sezoni 2019/20.

Caroline Wozniacki

Igrala bom proti svoji dobri prijateljici Sereni. Na teniških igriščih sem dosegla vse, o čemer sem sanjala, zdaj pa spoznavam, da je v življenju še veliko drugih stvari, ki se jim želim posvetiti.

Ilka Štuhec

Očitno nisem ravno najbolj zadovoljna s predstavami v Lake Louisu. A kar je bilo, je bilo. Napake se dogajajo. Vem, da sem na pravi poti, verjamem v delo ekipe in trdo bomo delali naprej, da bo v prihodnje bolje in bom dosegla tisto, česar sem sposobna.

Freddie Ljunberg

Upam, da bo ta zmaga igralcem povrnila načeto samozavest. Za igralci je težko obdobje, igrali so pod neverjetnim pritiskom, ki ga je bilo mogoče opaziti tudi v njihovih predstavah. Še veliko dela nas čaka, a občutek po zmagi je lep.

Tarjei Svensen

Magnus Carlsen se ponaša z neverjetnim znanjem angleškega nogometa, kar mu zelo pomaga pri fantasy league.

Igor Kokoškov

Na žalost vam zaradi profesionalnega kodeksa ne morem odgovoriti, a ker ste že vprašali, vam povem, da spim mirno in brez skrbi.

Peter Prevc

Nisem bil jezen ali žalosten, "brezvezen" sem bil. Seveda mi ni bilo vseeno. Nerodno mi je bilo. Izpadel sem goljufivec, kar pa nisem.

Josip Iličić

Bili so težki časi zame in mojo družino. Zavedel sem se, da je najpomembnejše zdravje, nato družina in na koncu nogomet. Postal sem zrel človek in zdaj se bolj zabavam, ko grem na igrišče.

Ilka Štuhec

Priprave v Copper Mountainu ocenjujem kot odlične, ker smo dosegli in celo presegli zastavljene cilje. Smukaške vožnje so trajale približno minuto in pol, kar je glede na nadmorsko višino veliko.

Luka Dončić

Letos smo precej bolj samozavestni. V prejšnji sezoni smo imeli Dirka v obrambi, zato je bilo težko ...

Jose Mourinho

Sem nazaj tam, kamor sodim. To je moj naravni habitat. Sem bil posebej čustven pred tekmo? Ne. Sem bil nervozen? Ne, samo preprosto rad to delam.

Igor Kokoškov

Imenovanje za srbskega selektorja moji družini in meni predstavlja veliko čast. Vesel sem, da bom v prihodnosti vodil srbsko košarkarsko reprezentanco.

Nick Wright

V naslednjem desetletju se poleg odraščanja svojih otrok najbolj veselim opazovati, kako bosta Luka Dončić in Giannis Antetokounmpo vladala Ligi NBA.

Aleksander Čeferin

Kazen Michela Platinija je končana. Torej se lahko v nogometu poteguje za katero koli funkcijo z izjemo igralske. Za to je, mislim, malce prestar.

Boštjan Nachbar

Durant je "ukradel" mojo nekdanjo številko sedem. V bistvu je ponosna hčerka, ki kar ne more verjeti, da sem nosil isto številko kot Durant.

Slaviša Stojanović

Rad bi poudaril še nekaj. Ko gledam Danielsa Ontužansa, me spominja na nogometaša, ki sem ga vodil pri Domžalah in potem kot selektor Slovenije. V slovensko reprezentanco se je vrnil po številnih letih. To je Haris Vučkić.

Gorazd Bertoncelj

Ta čas v ekipi po formi najbolj izstopata Timi Zajc in Anže Lanišek. Preostali fantje, tudi Peter Prevc, pa za zdaj še niso na želeni ravni. Kakšen skok je že zelo dober, a nas vseeno čaka še kar nekaj dela.

Faustino Asprilla

Si zmešan?! Uničil boš kolumbijski nogomet. Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču.

Pep Guardiola

"Ne vem, vprašajte Mika Rileyja in njegovo ekipo."

Prijavite se na e-novice