Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Citat za prebrat - Arhiv

Andrej Hauptman

Citat za prebrat Andrej Hauptman

28.07.2021

Ajde, greva zdej vse vn dat, da ti ne bo kej žou! Ajde, greva po zlato! Do cilja morš pridt "mrtu"! Ajde, gremo Primož, k gremo po zlato, ajde!

Ivan Trajković

Citat za prebrat Ivan Trajković

27.07.2021

Pri obratu sem prehitro začel iskati to neko točko, da spravim nazaj v normalo, čeprav sem imel veliko časa. Ne vem, moraš probati ... Si polkovnik ali pokojnik.

Luka Špik

Citat za prebrat Luka Špik

26.07.2021

Govorimo, da je profesionalni šport zdrav, kar seveda ni res. Coca-Cola je glavni sponzor tekmovanja, čezmeren vnos sladkorja pa je ena od največjih zdravstvenih težav v zahodni družbi.

Gregg Popovich

Citat za prebrat Gregg Popovich

25.07.2021

Ko izgubiš tekmo, nisi presenečen. Si razočaran. Besede presenečen ne razumem. Govorite, kot da bi morali Francoze premagati za 30 točk. Gre za hudičevo dobro ekipo.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

25.07.2021

(vprašanje) Ali boste prišli na Dirko po Španiji, da zmagate še tam? (premislek) Mislim, da ne. Bomo videli. Za zdaj uživam v olimpijski medalji, zmagi na Touru. Želim si samo domov in se sprostiti.

Jan Tratnik

Citat za prebrat Jan Tratnik

24.07.2021

Ni mi bilo težko. V čast mi je bilo delati za Tadeja in Primoža. Zelo jasno smo vedeli, da smo prišli sem z enim samim ciljem - po medaljo s Tadejem ali Primožem, saj sta klančarja, za katere je bila dirka.

Živa Dvoršak

Citat za prebrat Živa Dvoršak

23.07.2021

V bistvu strelci skušamo doseči nekakšno stanje, ko nam je vseeno za strel in nam ni vseeno. To je nekakšno vmesno stanje med tem, kar si res močno želiš in tem, da si pripravljen na naslednji strel.

Luka Rupnik

Citat za prebrat Luka Rupnik

21.07.2021

V ekipi je opazno veliko pričakovanje pred začetkom olimpijskega turnirja, ki se je s prihodom v Tokio in olimpijsko vas še povečalo. Občutki so neverjetni.

David Lappartient

Citat za prebrat David Lappartient

20.07.2021

Imamo slike Pogačarjevega kolesa in vse je čisto glede na izide rentgenskega slikanja s strojem. Kot predsednik UCI-ja zaupam v mednarodno agencijo za testiranja (ITA) v Lozani.

Luka Mezgec

Citat za prebrat Luka Mezgec

19.07.2021

Tadej, čestitke za drugo zaporedno zmago, res si pravi šampion od glave do peta. Matej, kapo dol za dve etapni zmagi, sanje se očitno res uresničujejo, prijatelj. Primož, pokazal si, da je kolesarstvo včasih res kruto.

Tadej Pogačar

Citat za prebrat Tadej Pogačar

18.07.2021

Mogoče je bilo malo več stresa. Dobro sem bil pripravljen, motiviran. Vse je šlo gladko, skoraj vse perfektno. Je pa seveda težko. Po treh tednih vsega od jutra do večera in dirkanja na vso moč se je nabralo veliko utrujenosti.

Matej Mohorič

Citat za prebrat Matej Mohorič

17.07.2021

Nisem vedel. Če bi, tega ne bi storil. Mislim, da bi javno opravičilo naletelo na gluha ušesa. Tisti, ki so po naravi sovražni, tako ali tako ne bodo spremenili svojega mnenja. Vsi, ki me poznajo, pa ne potrebujejo razlage o tej stvari.

Tadej Valjavec

Citat za prebrat Tadej Valjavec

17.07.2021

Vsak dan se lahko popolnoma izmuči, naslednji dan pa je regeneriran in pripravljen na nove spopade. To mu prinaša prednost, da je lahko že od samega začetka maksimalno pripravljen in da mu na koncu moči ne pojenjajo.

Emmanuel Macron

Citat za prebrat Emmanuel Macron

15.07.2021

Rad bi čestital Tadeju Pogačarju. Uspeva mu izjemna Dirka po Franciji. Razliko je naredil v eni etapi – proti Grand Bornandu, kjer je razbil Tour in ustvaril veliko razliko. ... Prepoznati moramo velike šampione in on je eden izmed njih.

Marcus Rashford

Citat za prebrat Marcus Rashford

13.07.2021

Lahko sprejmem kritike svoje igre – moj strel z bele točke je bil preslab, moral bi zadeti –, vendar se nikoli ne bom opravičil za to, kdo sem in od kod prihajam.

John McEnroe

Citat za prebrat John McEnroe

12.07.2021

Veliko presenečenje bo, če Novak Đoković ne bo osvojil 25 turnirjev za grand slam, saj igra najboljši tenis v življenju. Verjetno bo zmagal še vsaj na štirih ali petih turnirjih za grand slam, seveda odvisno od zdravja.

Marko Radmilovič

Citat za prebrat Marko Radmilovič

09.07.2021

Ves čas se mi zdi zelo žalostno, kje je slovenska reprezentanca. Svetlobna leta zadaj so. Edina možnost, ki jo ima slovenski nogomet, je, da Kek vpokliče Dončića. Ne more biti slabši od naših napadalcev.

Srečko Katanec

Citat za prebrat Srečko Katanec

08.07.2021

Hvala za podporo v zadnjih treh letih. Po mesecih spraševanja, kaj se dogaja, kaj je s plačami ... Pet, šest mesecev nisem prejel odgovora. Pogodba je bila prekinjena, ker je nogometna zveza ni spoštovala.

Aleksander Sekulić

Citat za prebrat Aleksander Sekulić

06.07.2021

Ne smemo biti skromni. S tako igro lahko pridemo daleč. Če bomo igrali na tak način oziroma še bolje, se lahko nadejamo lepih rezultatov.

Natalija Derepasko

Citat za prebrat Natalija Derepasko

05.07.2021

Nogometaša se nekdo dotakne, pa se valja, kot bi mu odbili glavo. Nekateri rokometaši pa igrajo naprej, čeprav si strgajo kolenske vezi.

Stran 1 od 289
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov