Cristiano Ronaldo se je po porazu spozabil, za kar ga čaka policijski postopek Foto: AP
Cristiano Ronaldo se je po porazu spozabil, za kar ga čaka policijski postopek Foto: AP

Nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo se je znašel v policijski preiskavi zaradi incidenta na sobotni ligaški tekmi z Evertonom. Portugalski zvezdnik je po porazu svoje ekipe ob odhodu z igrišča zbil iz rok telefon mlademu navijaču Evertona.

Sorodna novica Rdeči vragi po porazu na Goodison Parku vse bolj oddaljeni od Lige prvakov

Lokalna policija je v nedeljo sporočila, da preiskuje domnevni incident, ki se je zgodil po tekmi med Evertonom in Manchestrom Unitedom. Zasedba iz Liverpoola je zmagala z 1:0, s čimer se rdečim vragom vse bolj izmika Liga prvakov. Policija je napovedala, da bo zaslišala vpletene in pozvala Everton, naj ji preda posnetke varnostnih kamer.

Očividci so povedali, da je razočarani Ronaldo ob odhodu z igrišča zamahnil z roko in pri tem zbil iz rok telefon mlademu navijaču, ko je ta snemal nogometaše.

Portugalec se je pozneje sicer na družbenih omrežjih že opravičil zaradi takšnega obnašanja in ga obenem v znak "športnega obnašanja in fair playa" povabil na tekmo svoje ekipe na stadion Old Trafford. A navijač Evertona bo bržkone težko navijal še za Man United?

Vir: STA