Privilegij je delati s skupino ljudi, ko lahko vidiš, kako veliko delo so opravili čez zimo, saj je pred nami ta dirkalnik, to je najbolj razburljiv del sezone.

Moramo biti pridni, čim bolj izkoristiti treninge in že en krog, ki ga bova z Georgeem morda danes opravila v dežju, nam bo dal občutek, kaj nas čaka.

39-letni Lewis Hamilton je na dirkališču v Silverstonu prvič javno spregovoril, odkar je šokiral s prestopom k Ferrariju, ki se bo zgodil po koncu sezone 2024. Dejal je, da je bilo zadnjih nekaj tednov "očitno čustvenih in da je zelo nadrealistično biti tukaj".

Mercedes, svetovni podprvak med konstruktorji v svetovnem prvenstvu v formuli 1 tik za najzmogljivejšim Red Bullom, je predstavil "zelo drugačen" dirkalnik za novo sezono tekmovanj v formuli 1.

Novemu bolidu so nadeli ime W15 in novo podobo, vozila ga bosta Lewis Hamilton in njegov britanski rojak George Russell.

Trenutna pogodba sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Hamiltona z Mercedesom naj bi se iztekla konec leta 2025, vendar bo Britanec že po tej sezoni zapustil ekipo in zamenjal Carlosa Sainza pri Ferrariju.