Pred prihodom v Ljubljano je Nejc Brus hokej igral na Jesenicah in v Kranju. Foto: www.alesfevzer.com
Pred prihodom v Ljubljano je Nejc Brus hokej igral na Jesenicah in v Kranju. Foto: www.alesfevzer.com

"Všeč mi je bila zgodba, ki so mi jo predstavili v klubu. Vesel sem, da mi je klub izkazal zaupanje in da ostajam del ekipe. Moji individualni cilji so napredovanje na vseh področjih, ekipni pa, da vse, kar si kot ekipa zastavimo, izpolnimo in skupaj rastemo. Motivacija bo naslednjo sezono toliko večja, ker se je zadnja sezona predčasno končala," je ob podaljšanju pogodbe povedal Brus.

20-letni branilec v zeleno-belem dresu drsa že dve leti. V letošnji sezoni je na 44 tekmah Alpske lige dosegel pet golov in deset podaj. Pred dnevi je z zmaji sodelovanje podaljšal že kapetan Aleš Mušič, zatem pa še David Planko in Anže Ropret.

Veselim se nadaljevanja kariere v Olimpiji. Ivo Jan in Jože Kovač sta mi predstavila cilje, ki jih Olimpija želi doseči, in pot, kako do tja priti. Enako kot klub se tudi jaz želim razvijati kot igralec in prepričan sem, da me lahko trener Jan veliko nauči. Tudi povezava z navijači in vso skupnostjo me je pritegnila, saj želim pomagati Olimpiji tako na ledu kot pri dejavnostih izven ledu. Komaj čakam nastopa v prenovljeni dvorani Tivoli in pred polnimi tribunami,” je dodal Zorko, ki je v predčasno končani sezoni prispeval štiri gole in 13 podaj.