Hokej
slice
Risto Dufva bo pomočnik Savolainena
Pomočnik je bil pri Fincih, 18. avgust 2017 ob 20:06 Strokovni štab slovenske moške članske hokejske reprezentance bo okrepil tudi finski strokovnjak Risto Dufva, ki bo kot trener-svetovalec pomagal selektorju Kariju Savolainenu.
2
Predstavniki Znojma naj bi februarja skušali podkupiti Frazeeja
27
10. avgust 2017 ob 16:57 V zadnjem krogu drugega dela Lige Ebel v lanski sezoni so orli iz Znojma napolnili mrežo Olimpije (7:0) in se prebili v končnico.
Tavželj se vrača na Jesenice
59
7. avgust 2017 ob 11:03 Jeseniški hokejisti so se pred sezono okrepili z reprezentančnim branilcem Andrejem Tavžljem, ki se po nekaj letih vrača k železarjem.
Granato bo vodil ameriške hokejiste v Pjongčangu
4
7. avgust 2017 ob 16:14 Ameriška hokejska zveza je za selektorja reprezentance za olimpijske igre v Pjongčangu imenovala Tonyja Granata, ki je zdaj trener univerzitetne ekipe Wisconsin.
Vlahovič drugi vratar Jesenic, Kraigher podaljšal
24
2. avgust 2017 ob 18:58 Na Jesenicah ekipa dobiva končno podobo. Vratar Mark Vlahovič bo oblekel rdeči dres.
HK Olimpija začenja novo zgodbo z mešanico izkušenj in mladosti V Tivoliju je znova živahno. Treninge na ledu so začeli igralci HK Olimpije. Trener Andrej Brodnik ima na voljo nekatere izkušene hokejiste, ki so se že izkazali tudi v Ligi Ebel.
44
Brus prestavil konec kariere, tudi Bašič v Podmežakli Hokejisti Jesenic so začeli priprave na novo sezono. Rdeči dres bo še eno sezono nosil tudi Miha Brus, iz Kanade pa prihaja prva tuja okrepitev železarjev.
15
Pance ostaja v Ligi Ebel - iz Celovca se seli v Dornbirn Slovenski reprezentant Ži ga Pance bo tudi v naslednji sezoni igral v Ligi Ebel. Okrepil bo Dornbirn, potem ko ni podaljšal sodelovanja s Celovčani.
4
Reprezentančni napadalec Pem okrepil Jeseničane Hokejske državne prvake z Jesenic je okrepil 21-letni reprezentančni napadalec Nik Pem. Trenerju Jesenic Gabru Glaviču je uspelo prepričati Pema, otroka Jesenic, da se vrne v Podmežaklo.
56
Hokejisti za pokalni naslov že septembra v Celju Hokejska zveza Slovenije je sporočila podrobnosti o domačih klubskih tekmovanjih, ligaškem in pokalnem, v prihajajoči sezoni.
32
Glavič na klopi Jeseničanov V naslednji sezoni bo državne prvake z Jesenic vodil 39-letni Gaber Glavič. Nekdanji vratar je bil v pretekli sezoni trener mladinske ekipe železarjev, kjer se je zelo izkazal.
47
Kopitar: Imam grenek priokus, ker me ne bo na olimpijskih igrah Anže Kopitar z nekdanjim kapetanom slovenske reprezentance Tomažem Razingarjem na Bledu vodi hokejsko akademijo.
16
McDavid podpisal 100-milijonsko pogodbo Kanadski hokejist Connor McDavid je podpisal novo pogodbo z Edmonton Oilersi, s katero bo postal najbolje plačani igral ec v Ligi NHL.
11
Savolainen bolj piš kot hokejski vihar Včerajšnje obvestilo, da ima hokejska reprezentanca pred olimpijsko sezono in drugim zaporednim nastopom pod petimi krogi novega selektorja, je za večino udarila kot nedeljske strele, ki so parale ...
22
Kontrec: Slabo vzdušje v Parizu razlog za zamenjavo selektorja Vodstvo Hokejske zveze Slovenije se je za zamenjavo Nika Zupančiča s Karijem Savolainenom odločilo zaradi slabega vzdušja in reakcij ekipe na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Parizu.
19

Citat za prebrat
link
Amedej Vetrih
1
18. avgust 2017 ob 09:29 V dresu Domžal sem zapravil kar nekaj lepih priložnosti. Upal sem, da se bo vse skupaj obrnilo na res pomembni tekmi. Take odigraš dvakrat ali pa morda trikrat v življenju.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo