Andrej Hebar, ki je odločil zadnji derbi 2. marca v Podmežakli, ostaja na Gorenjskem. Foto: www.alesfevzer.com
Andrej Hebar, ki je odločil zadnji derbi 2. marca v Podmežakli, ostaja na Gorenjskem. Foto: www.alesfevzer.com

"K odločitvi, da ostanem na Jesenicah, je najbolj pripomogla neverjetna podpora navijačev. Še vedno ne morem verjeti, da sem to doživel v svoji športni karieri in res me je izjemno ganilo, da si navijači želijo moje nadaljevanje kariere na Jesenicah. To mi ogromno pomeni in je vsekakor eden izmed razlogov, zakaj nisem mogel prestopiti v noben drug klub," je za spletno stran jeseniškega kluba dejal Hebar.

Ljubljančan pravi, da ne pomni, kdaj je bil tako motiviran: "Treniram že od sedem do osem tednov in sem pripravljen na nove izzive, vsekakor pa se najbolj veselim snidenja s soigralci. Samostojni treningi v času izolacije so zahtevali kar precej discipline, zato že težko čakam skupne priprave, kjer s fanti motiviramo drug drugega."

Ulamec in Bernard ostajata v Tivoliju
Tudi v Tivoliju dopolnjujejo kader. Naslednji dve sezoni ostajata Luka Ulamec in Jakob Bernard.

"Všeč mi je vizija kluba in cilji za prihodnost. Vodstvo kluba si želi razvijati igralce, da bomo tudi individualno najboljši, kar smo lahko, s tem pa seveda tudi ekipa. Cilji ostajajo visoki - osvojiti vsa tekmovanja, v katerih tekmujemo. Pretekla sezona je zaradi predčasnega konca pustila malce grenkega priokusa, motivacije za uspeh v novi sezoni pa zdaj ne manjka. Veseli me, da je klub urejen, da je vse, kot mora biti in se že veselim igranja v prenovljeni dvorani. Upam, da nas bodo navijači lahko kmalu in v čim večjem številu podpirali na poti do novih zmag," je dejal Ulamec.

Veseli me, da sem dobil priložnost in ostajam v klubu, ki ima tako jasno začrtane cilje. Prepričan sem, da bom v klubu, kot je Olimpija, zelo napredoval. Kot vsi ostali fantje, si po prehitro zaključeni sezoni želim čim hitrejše vrnitve na led in pomagati ekipi pri uresničitvi ciljev,” je dodal Bernard.