Albin Felc vodi treninge Jeseničanov na Bledu. Foto: MMC RTV SLO
Albin Felc vodi treninge Jeseničanov na Bledu. Foto: MMC RTV SLO

Na treningih je tudi Tomaž Razingar, ki še išče klub v tujini, vse do takrat pa bo treniral z jeseniškimi veterani. "Lepo je videti znane obraze, videti je, da imajo vsi fantje zelo radi hokej. Gradijo se temelji za novo moštvo na hokejskih Jesenicah," je v pogovoru za TV Slovenija povedal priljubljeni "Raza", ki je bil v preteklem desetletju prava ikona na Podmežakli.

Rebolj: Cilj je prvo mesto
Večina igralcev je kariero že končala, vsi so se tudi odpovedali plačilu. "Vsaka čast fantom, nihče ni potreboval več kot 30 sekund, da je privolil v to zgodbo. Še najbolj sem ponosen na to, da je z nami tudi trener Albin Felc, ki se je za sodelovanje odločil v petih sekundah," je povedal Miha Rebolj, ki je tudi predsednik mladega moštva Jesenic. V Ligi EBYHL mladi železarji igrajo zelo dobro in očitno se za prihodnost hokeja na Jesenicah ni bati.

Rebolj se je o ciljih v letošnji sezoni le nasmehnil: "To je pa jasno, prvo mesto! Želimo odigrati državno prvenstvo, naš cilj pa je, da bi se Jesenice vrnile v Ligo Ebel, kar si želijo vsi navijači," je poudaril nekdanji branilec.

Razingar že trenira z Jeseničani
Razingar že trenira z Jeseničani