Foto:
Foto:
Kari Savolainen opozarja, da še ni vsega konec.

Torkova visoka zmaga proti neposrednim tekmecem Italijanom je pokazala čvrsto formo obrambe (Kristan 36 obramb, devetkrat so uspešno igrali z igralcem manj), napad pa se je izkazal z duhovitimi podajami in izjemnimi individualnimi sposobnostmi (Zupančič, Jan), ki so zabile še zadnji žebelj v italijansko krsto.

Na treningu se je še pokazala utrujenost, toda za tekmo smo se zbrali. Kristan je branil fantastično, na hitro smo dosegali zadetke, tako da je bilo veliko lažje igrati. Stekla nam je igra z igralcem manj, z igralcem več še ne. Rezultat dovolj nazorno kaže razmerje, tudi Italija je imela svoje priložnosti, toda če si pravi, ti vse stvari klapajo," je torkovo tekmo ocenil Tomaž Razingar.

Pred nadaljevanjem tekmovanja pa Razingar razmišlja: "Vsi skupaj si želimo, da se vrnemo po zadnji tekmi proti Poljski spet med najboljše, pred tem pa imamo še dve težki tekmi, ki ju moramo odigrati stoodstotno, pa bomo potem videli, kaj potrebujmo."

Selektor Kari Savolainen opozarja: "Nismo še niti na polovici. Treba bo počakati najprej na četrtek in petek, potem bomo videli. Vem, da lahko igramo še bolje."

V četrtek se bodo risi pomerili z Romuni, v petek z Estonci, v nedeljo zvečer pa še z domačini.

3. krog, četrtek:                     
SLOVENIJA - ROMUNIJA         ob 13.00 
JUŽNA KOREJA - ITALIJA          16.30 
POLJSKA - ESTONIJA              20.00 
Lestvica:                              
ESTONIJA             2  2 0 0 17:3  4  
SLOVENIJA            2  2 0 0 14:2  4  
POLJSKA              2  1 0 1  9:4  2  
ITALIJA              2  1 0 1  4:4  2  
ROMUNIJA             2  0 0 2  3:15 0  
JUŽNA KOREJA         2  0 0 2  2:21 0