Ekipa TV Slovenija je v Barceloni obiskala Erazma Lorbka in klepetala tudi z njegovo ženo. Foto: EPA
Ekipa TV Slovenija je v Barceloni obiskala Erazma Lorbka in klepetala tudi z njegovo ženo. Foto: EPA

V sredo, 27. februarja, ob 20.40 bo na TV Slovenija 2 na sporedu druga oddaja Košarko čutim. Voditeljica Sanja Modrić bo v studiu gostila legendarnega slovenskega trenerja Zmaga Sagadina. Maja Hrvatin je v Barceloni obiskala Erazma Lorbka. Ker je bil odziv gledalcev po "zaslišanju" žene Boštjana Nachbarja v prvi oddaji zelo pozitiven, je povabilo pred kamero sprejela Erazmova žena Anamarija. Zelo duhovit sogovornik bo Mirza Begić, ki brani barve madridskega Reala.

Saša Vujačić bo še enkrat, tokrat precej bolj čustveno, potrdil, da je zanj reprezentančna zgodba končana. Na evropskem prvenstvu v Sloveniji ga gotovo ne bo. Jure Pezdirc iz Eventima bo razložil, kako bo s prodajo vstopnic za EP 2013, v abecedi bosta gosta Jaka Blažič in Rado Trifunović, v kotičku za TV se bo predstavil MMC, na koncu pa bosta piko na i postavila Miha Žibrat in Božidar Maljković v novi epizodi rubrike Božo pripoveduje. Slovenski selektor bo tokrat razkril, katerega igralca, ki ga je treniral, bi izpostavil.

In ne pozabite: samo še do polnoči lahko sodelujete v nagradni igri in se potegujete za dve vstopnici za EuroBasket 2013.