31-letni Gruzijec, nekdanji kapetan Uniona Olimpije, je prav v bližini Tivolija spoznal svojo ženo, ki je igrala rokomet za Olimpijo. V zadnjih letih se je pod obroči boril predvsem v tujini, z družino pa prebiva v Podutiku v Ljubljani, kjer je še vedno zelo prepoznaven. Trenutno je brez kluba, a še ne namerava končati kariere. Na evropskem prvenstvu, ki bo septembra v Sloveniji, bi si želel igrati, a bo mesto raje prepustil mlajšim. Gruzija je bila izžrebana v isto skupino kot slovenski košarkarji.
Tudi pred dvema letoma na EP-ju v Litvi, ki je bil za Gruzijo sploh prvi, se je ta reprezentanca srečala s Slovenijo. Kako se te tekme spominja Boisa, kaj pričakuje od slovenske izbrane vrste in še marsikaj zanimivega, izveste v spodnjem prispevku.

V oddaji so izžrebali še zadnjega srečnega nagrajenca, ki je prejel dve vstopnici za slovensko tekmo na bližajočem se evropskem prvenstvu. Nagradno vprašanje se je glasilo: "Katerega leta je nazadnje katera izmed držav nekdanje Jugoslavije gostila evropsko prvenstvo?" Pravilni odgovor je bil Srbija in Črna gora leta 2005. Srečni izžrebanec, ki prejme dve vstopnici, je Matjaž Buček iz Maribora. Torbo 'I feel basketball' pa prejme Elvis Macarol iz Ljubljane. Čestitamo!
Celotno oddajo "Košarko čutim" si lahko ogledate TUKAJ!