Luka Dončić in Goran Dragić ne skrivata želje, da bi tudi v klubu še zaigrala skupaj, Dallas pa potrebuje prekaljenega
Luka Dončić in Goran Dragić ne skrivata želje, da bi tudi v klubu še zaigrala skupaj, Dallas pa potrebuje prekaljenega "playa", ki bi razbremenil prvega zvezdnika Mavsov. Foto: Reuters

Že dalj časa trajajoče govorice je podkrepil novinar Jake Fischer, sicer poročevalec priznanega športnega portala Bleacher Report, ki je zapisal, da so mu njegovi viri povedali, da bo Dragić v kratkem postal član ekipe iz Teksasa.

"Vsi moji viri v Ligi NBA so mi povedali, da pričakujejo odhod Gorana Dragića iz Toronta in skorajšnji podpis pogodbe z Dallas Mavericksi," je zapisal Jake Fischer na svojem profilu na Twitterju.

Novica se je hitro razširila po drugih ameriških medijih, dodatno težo pa ji po njihovem mnenju daje fotografija, ki jo je pred nekaj dnevi objavil Luka Dončić na svojih družbenih omrežjih. Slikal se je skupaj z Goranom v fitnescentu v Ljubljani.

Na preizkušnji trije starejši organizatorji igre

Medtem drugi mediji v ZDA poročajo o razgibanjem dogajanju v Dallasu, ki se želi pred novo sezono okrepiti na mestu organizatorjev igre z izkušenimi igralci. Kot med drugimi piše hoopsrumors, so v Dallasu trenutno na preizkušnji 32-letni Isaiah Thomas, 31-letni Lance Stephenson in 35-letni Monta Ellis.

Kot je zapisal novinar Shams Charania iz The Athletica, so v klubu navdušeni nad stanjem Isaiaha Thomasa, prav tako pa je pričakovanja upravičil Lance Stephenson.

Del Miamijevega paketa za Lowryja

35-letni Dragić je imel v lanski sezoni pri Miamiju povprečje 13,4 točke, 3,4 skoka in 4,4 podaje, ob koncu sezone pa so ga Heati v sklopu paketa poslali v Toronto, od koder so dobili Kyla Lowryja.

Sočasno so Slovenske novice objavile, da nekdanji kapetan Slovenije ločuje od dolgoletne izbranke Maje, s katero imata v osmih letih zakona sina Matea in hčerko Victorio.