Luka Dončić in Maxi Kleber sta se takole veselila zmage v Denverju v četrtek. Nemec je bil v nedeljo pozitiven na testu. Foto: AP
Luka Dončić in Maxi Kleber sta se takole veselila zmage v Denverju v četrtek. Nemec je bil v nedeljo pozitiven na testu. Foto: AP

Jalen Brunson, Dorian Finney-Smith in Josh Richardson so izpustili že sobotno tekmo proti Orlandu in niso bili predvideni za nastop na današnjem srečanju s Pelikani. V nedeljo je bil pozitiven na testu še Maxi Kleber. V Dallasu so zaprli dvorano za treninge.

Porzingis bo moral še počakati na vrnitev
Za nastop na tekmi je bil predviden tudi Kristaps Porzingis. Latvijec je okreval po operaciji kolena, ki si ga je poškodoval na prvi tekmi končnice sredi avgusta proti LA Clippersom. Redni del lanske sezone je končal v sijajni formi (26,7 točke in 10,5 skoka na tekmo v povprečju).

Vodstvo Lige NBA je že preložilo nedeljsko tekmo med Bostonom in Miamijem, prav tako ne bo odigrana tekma med Chicagom in Bostonom v United Centru v torek.

Tudi gostovanje Miamija v Philadelphii vprašljivo
V noči s torka na sredo bi moral Miami gostovati v Philadelphii. Aktualni podprvaki so trenutno še vedno v hotelu v Bostonu, kjer čakajo na navodila.

Zagotovo bodo manjkali Bam Adebayo, Avery Bradley, Jimmy Butler, Goran Dragić, Maurice Harkless, Udonis Haslem, Kendrick Nunn in KZ Okpala. Bradleyjev test je bil pozitiven, nato pa so iz kadra za torkovo tekmo izločili še vse igralce, ki so bili v stiku z njim.