Westbrookova epizoda pri Jezernikih se ni končala s smehom. Foto: Reuters
Westbrookova epizoda pri Jezernikih se ni končala s smehom. Foto: Reuters

34-letnik je pravi stroj za zbiranje trojnih dvojčkov, a pri Lakersih se ni pretirano izkazal, zato so se 17-kratni prvaki Lige NBA odločili za menjavo in so ga poslali v Utah. Jazz pa ga je v ponedeljek poslal na seznam igralcev, na katere ne računa, po 48 urah na tem seznamu pa bo lahko podpisal pogodbo s Clippersi.

Sorodna novica Po Irvingu Brooklyn zapušča še Durant, ki se seli v Phoenix

Russell Westbrook je v tej sezoni kot rezervist za Jezernike dosegal 15,9 točke, 6,2 skoka ter 7,5 podaje v slabih 29 minutah na parketu. V karieri je do zdaj nosil še drese Oklahome, Houstona in Washingtona.

Clippersi trenutno v Zahodni konferenci zasedajo četrto mesto z razmerjem zmag in porazov 33-28. Na vrhu so Denver Nuggetsi (41-18) z Vlatkom Čančarjem, ekipa Dallas Mavericks Luke Dončića pa je šesta (31-29). Clippersi bodo naslednjič na delu v noči na soboto, ko se bodo pomerili s tekmeci z zahoda Sacramento Kingsi (32-25).

Andetokumbo se vrača zelo kmalu
Janis Andetokumbo
naj bi se kmalu vrnil na igrišča po načetih vezeh v zapestju. Grk se je poškodoval tik pred tekmo vseh zvezd, na njen je odigral le nekaj sekund, nato pa odhitel na zdravniški pregled, ki ni razkril večje škode.

V vrste Milwaukeeja (41-17), ki na vzhodu zaseda drugo mesto za ekipo Boston Celtics (42-17), se bo predvidoma vrnil, ko bo bolečina popustila, še piše ESPN. Naslednji obračun rednega dela Milwaukee čaka v noči na soboto proti ekipi Miami Heat (32-27).