Gašper Potočnik se vrača v Ljubljano. Foto: www.alesfevzer.com
Gašper Potočnik se vrača v Ljubljano. Foto: www.alesfevzer.com

Stipe Modrić, Gregor Hafnar in Marko Anđelković so v ljubljanskem klubu kot pomočniki glavnega trenerja na klop članskega moštva sedli pred začetkom tekmovalne sezone 2018/19. Ekipo je kot glavni trener do novembra vodil Zoran Martić, ki je v sezoni 2017/18 z moštvom osvojil naslov državnega prvaka, med novembrom in februarjem je bil vodilni mož stroke Zmajev Saša Nikitović, februarja pa je trenersko taktirko prevzel Jure Zdovc.

Potočnik je v Olimpiji nekoč že deloval kot Zdovčev pomočnik , Mravljak pa je člansko moštvo v tekmovalni sezoni 2018/19 vodil na osmih tekmah v prvem delu državnega prvenstva, dosegel pa tri zmage.

Glavni trener Jure Zdovc je razložil: "Mislim, da je to nekaj popolnoma normalnega. Zahvaljujem se vsem trem, Stipetu Modriću, Gregorju Hafnarju in Marku Anđelkoviću, ki so bili tu z mano od mojega prihoda. Verjamem, da jim skozi celotno sezono ni bilo najlažje. Doživeli so marsikaj, v vsem tem času se je nabralo veliko stvari, zato sem se odločil, da pripeljem ljudi z novo energijo. Skupaj bomo napravili vse, da dvignemo raven naše igre, najdemo zadnje atome moči v igralcih in jih motiviramo do te mere, da bomo čim bolje odigrali sklepni del državnega prvenstva ter na koncu tudi osvojili naslov državnega prvaka."