Odion Ighalo je dosegel zadetek tudi na zadnji tekmi rdečih vragov 12. marca proti Lasku iz Linza v osmini finala Evropske lige (5:0). Foto: Reuters
Odion Ighalo je dosegel zadetek tudi na zadnji tekmi rdečih vragov 12. marca proti Lasku iz Linza v osmini finala Evropske lige (5:0). Foto: Reuters

30-letni Ighalo je od januarja dosegel štiri zadetke v osmih nastopih za rdeče vrage in pred prekinitvijo dokazal, da je velika okrepitev. Premier liga je bila zaradi koronavirusne krize prekinjena tri mesece in se bo nadaljevala 17. junija.

"Zares je želel ostati na Old Traffordu. Sanjal je, da bo ostal z nami in osvojil kakšno lovoriko. Vodstvo Šanghaja se je odzvalo zares profesionalno, saj je jasno, da je Manchester United zanj sanjski klub," je povedal trener Ole Gunnar Solskjaer.

Rdeči vragi so na lestvici na petem mestu, že v uvodnem krogu nadaljevanja pa jih čaka težko gostovanje v Londonu pri Tottenhamu.

17. junija začetek s preloženima tekmama
Za uvod bosta 17. junija na sporedu preloženi tekmi med Aston Villo in Sheffield Unitedom ter Manchester Cityjem in Arsenalom. Nato pa bodo celoten krog elitnega prvenstva odigrali med 19. in 21. junijem.

Championship se bo nadaljeval 20. junija
Potem ko je zeleno luč za nadaljevanje dobila Premier liga, se bo druga angleška liga nadaljevala 20. junija.

Do konca drugoligaškega prvenstva je še devet krogov, kar bi po načrtih odigrali do 30. julija, ko bi bil znan tudi tretji potnik v Premier ligo. Leeds United in West Bromwich Albion sta v najboljšem položaju za neposredno uvrstitev med elito.