Nadja Bičkova je v četrtfinalu izločila Jasmino Jamnik, v polfinalu pa Saro Lednik. V finalu jo čakata Lea Perovšek ali Nina Pušlar. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Nadja Bičkova je v četrtfinalu izločila Jasmino Jamnik, v polfinalu pa Saro Lednik. V finalu jo čakata Lea Perovšek ali Nina Pušlar. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Sara Lednik
Študentka sociologije, hostesa in privlačna pevka skupine Sexplosion Sara Lednik zapušča igro Jasno-vitke. Foto: MMC RTV SLO/T. O.

Stavila je na Dance in - uspela.

Nadja je z 2:1 izločila pevko Saro Lednik, odločil pa je dvoboj med Kamerunom in Dansko. Ob polčasu je resda bilo 1:1, kot je stavila Sara, toda Danci so dosegli še en zadetek in zmagali. Obe sta, pričakovano, stavili na zmago Italije in, nepričakovano, zgrešili. Prav tako sta obe napovedali zmago Brazilcev, kar se je res zgodilo.

Končna revizija prvega polfinala

Nadja

Sara

KAM - DAN
(1:2)

0:1
(tip 2 )

1:1
(tip 0 )

ITA - NZL
(1:1)

2:0
(tip 1 )

1:0
(tip 1 )

BRA - SL. OBA
(3:1)

2:0
(tip 1 )

2:1
(tip 1 )

ŠT. TOČK 2
1


Lea še vedno verjame v Špance

V drugem polfinalu se merita letošnja mis športa Lea Perovšek in pevka Nina Pušlar. Lea je v četrtfinalu z veliko mero gotovosti napovedala špansko zmago nad Švico, tudi tokrat pa velika navijačica evropskih prvakov meni, da bo Španiji (proti Hondurasu) uspelo. Na špansko zmago stavi tudi Nina. Obe verjameta v tretjo zmago Argentine, njuni mnenji pa se razlikujeta pri tekmi Francija - Južna Afrika. Lea stavi na izid 1:1, s čimer bi Francozi brez zmage zapustili Južno Afriko, Nina trdi, da bo 2:1.

Lea

Nina

ŠPANIJA - HONDURAS

2:0

3:1

FRANCIJA - JUŽNA AFRIKA

1:1

2:1

GRČIJA - ARGENTINA

0:3

1:2


Tudi jasnovidke navdušene nad predstavo Slovenije
Če bo Lea Perovšek uspešnejša, bomo v finalu igre Jasno-vitke videli dvoboj dveh plesalk. Medtem narašča napetost pred tretjo tekmo Slovenije in prepričani ste lahko, da jo nestrpno pričakujejo tudi dekleta, ki sodelujejo v igri Jasno-vitke. "Dvoboj proti ZDA je bil fenomenalen. Gledala sem jo v družbi in vzdušje je bilo veselo ter napeto! Birsa je zadel enega izmed najlepših golov prvenstva. Škoda, da se nismo ubranili v drugem polčasu, a vseeno so naši igrali izvrstno in že to, da so dali dva gola Američanom, je velik uspeh," je povedala Lea.