Angel Di Maria se bo prvič preizkusil v Italiji. Foto: EPA
Angel Di Maria se bo prvič preizkusil v Italiji. Foto: EPA

Di Maria, ki so ga po koncu prejšnje sezone odslovili pri Paris Saint-Germainu, je v Torino prišel kot prost igralec, za enoletno pogodbo pa bo po poročanju medijev dobil sedem milijonov evrov. 34-letni Argentinec je pred Juventusom in PSG-jem igral še za Manchester United, Real Madrid, Benfico in Rosario Central, za izbrano vrsto pa je na 122 tekmah prispeval 25 golov.

V Torinu je tudi že še en prosti igralec, iz Manchester Uniteda se po šestih letih vrača 29-letni francoski reprezentant Paul Pogba. "Vrnil sem se in sem srečen, da sem tu. Komaj čakam, da začnem in spet oblečem Juventusov dres," je po prihodu v Torino dejal Pogba, ki ga je Juve nazadnje Unitedu prodal za približno 105 milijonov evrov.

Jović okrepil Fiorentino
Novega napadalca je dobila Fiorentina, ki je pripeljala srbskega reprezentanta Luko Jovića. Madridski Real ga je spustil brez odškodnine, po poročanju medijev pa je zadržal 50 odstotkov od naslednjega prestopa. Jović je blestel predvsem v dresu Eintrachta iz Frankfurta, v Madridu pa se ni znašel.