Španija je po treh tekmah kvalifikacij za SP 2022 na vrhu skupine B z dvema zmagama in remijem. Foto: Reuters
Španija je po treh tekmah kvalifikacij za SP 2022 na vrhu skupine B z dvema zmagama in remijem. Foto: Reuters
Sorodna novica Werner zgrešil prazna vrata, Elmas pa šokiral Nemce

"Boli me predvsem to, da ne bom mogel pomagati ekipi na zelo zahtevnih tekmah," je 35-letni Ramos, ki je včeraj igral do 86. minute, zapisal na Instagramu. Kako dolgo bo odsoten zaradi poškodbe mečne mišice, še ni znano, verjetno pa ne bo igral v četrtfinalu Lige prvakov, ko se bo Real pomeril z Liverpoolom (prva tekma bo 7. aprila v Madridu, povratna pa 13. aprila) in na El clasicu proti Barceloni 11. aprila.

Lewandowski se bo po poškodbi kolena vrnil hitreje od pričakovanj
Poljak Robert Lewandowski, ki se je prav tako poškodoval na reprezentančni tekmi, bo okreval hitreje od pričakovanj. Namesto štirih tednov naj bi počival le dva tedna, kar pomeni, da bi Bayernu že lahko pomagal na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov (13. aprila) proti PSG-ju. Odsotnost Lewandowskega se bo Bayernu gotovo poznala v napadu, saj je v letošnji sezoni Bundeslige Poljak zabil kar 35 golov.

Juventusovi razposajenci kaznovani
Nogometaše Juventusa Američana Westona McKennieja, Argentinca Paula Dybalo, Brazilca Arthurja in nekaj njihovih prijateljev je policija kaznovala s plačilom 400 evrov, ker so si na domu Američana privoščili glasno zabavo in s tem kršili odlok o prepovedi druženja v času epidemije. To najbrž ne bo edina kazen, saj so policiji vrata odprli šele po eni uri čakanja in jih lahko obtožijo oviranja preiskave, prav tako pa je kazen napovedal tudi klub. Zabavljače so sicer prijavili sosedi.