Kingsley Coman je potrdil zvestobo Bayernu do leta 2027. Foto: Reuters
Kingsley Coman je potrdil zvestobo Bayernu do leta 2027. Foto: Reuters

Kot so potrdili v bavarskem klubu, bo 25-letnik pri Bayernu po novem ostal do leta 2027. Zdajšnja pogodba bi mu potekla leta 2023.

Bavarci drugih podrobnosti niso razkrili, je pa francoski časopis L'Equipe v torek poročal o tem, da bo Coman med najbolje plačanimi pri nemškem prvaku.

Coman je sicer k Bayernu kot posojen nogometaš Juventusa prišel leta 2015, dve leti pozneje pa je postal polnopravni član ekipe.

Pred seboj ima še veliko ciljev
Z Bayernom je do zdaj osvojil šest državnih in tri pokalne naslove, klubsko svetovno prvenstvo in leta 2020 tudi Ligo prvakov, kjer je v finalu zabil edini gol na tekmi. "Bayern je eden najboljših klubov na svetu in vem, da imamo pred seboj še veliko ciljev in priložnosti," je Comana navedla nemška tiskovna agencija DPA. "Tu smo kot velika družina. Vse je popolno. Moja najboljša leta so še pred mano in vesel sem, da jih bom preživel pri Bayernu," je dodal Francoz.

Ta je tretji med ključnimi vezisti v klubu s podaljšano pogodbo, pred njim sta nadaljnje sodelovanje sklenila tudi Joshua Kimmich in Leon Goretzka.