Giorgio Chiellini je takole razkazoval ramo, kamor naj bi ga ugriznil Luis Suarez. Incident si podrobno poglejte v spodnjem videoizseku. Foto: Reuters
Giorgio Chiellini je takole razkazoval ramo, kamor naj bi ga ugriznil Luis Suarez. Incident si podrobno poglejte v spodnjem videoizseku. Foto: Reuters

V napeti končnici derbija 13. dneva mundiala je zavrelo v 78. minuti. Ali se je Luis Suarez znova spozabil in res ugriznil Giorgia Chiellinija? Italijanski branilec mu je najprej vrnil z udarcem s komolcem po zobeh, nato pa dokazoval sodniku ugriz "El Pistolera", ki je v karieri dvakrat že tako neslavno zablestel.

Fifa čaka na poročilo sodnikov
"Čakamo na uradno sodniško poročilo tekme. Zbrali bomo vse potrebne dele, da bomo lahko ocenili zadevo," se glasi skopo uradno sporočilo Fife, ki po poročanju medijev iz Natala napoveduje ostro kazen za prvega zvezdnika Urugvaja.

Godin veliki junak Urugvaja
Senzacija prvenstva Kostarika je s prijateljskim remijem proti odpisani Angliji (0:0) osvojila kar prvo mesto v skupini prvakov in zdaj čaka na drugouvrščenega v skupini C. V neposrednem dvoboju Italije in Urugvaja je v dramatičnem 2. polčasu, ko smo videli izključitev Claudia Marchisia in domnevni ugriz, a ključen je bil gol Diega Godina v 81. minuti. Urugvajci so se z minimalno zmago prebili v izločilne boje, Italija pa je drugič zapored izpadla že v skupinskem delu.

Grška drama prinesla tragedijo "slonom"
Večerni tekmi sta prinesla suvereno zmago Kolumbije nad Japonsko (4:1) in eno najbolj razburljivih zaključkov skupinskega dela. Redni čas se je že iztekel in izid med Slonokoščeno obalo in Grčijo je bil 1:1, kar je pomenilo napredovanje Afričanov. A Grki so prišli v 91. minuti do najstrožje kazni, katero je v zmago in preboj v osmino finala pretvoril Georgios Samaras.

Spremljajte dnevno dogajanje iz Brazilije in sveta nogometa v spodnji aplikaciji.