Kamela Shaheen je napovedala, da bo tekmo med Mehiko in Brazilijo dobila Brazilija. Foto: Youtube
Kamela Shaheen je napovedala, da bo tekmo med Mehiko in Brazilijo dobila Brazilija. Foto: Youtube

V torek ob 21.00 se bosta v Fortalezi udarili reprezentanci Brazilije in Mehike. Z zmago si lahko ena izmed njiju že zagotovi nastop v osmini finala. Brazilci po zmagi proti Hrvaški pričakujejo novo slavje svojih ljubljencev, enako pa od 'trikolorov' zahtevajo Mehičani.

Odgovor bomo dobili danes v večernih urah, a za tiste najbolj neučakane so poskrbele živali, ki napovedujejo zmagovalca obračunov letošnjega mundiala - želva Cabesao, kamela Shaheen in kenguru Predictaroo.

Želva za Mehiko, kamela in kenguru za gostiteljico
Želva
Cabesao iz obalne vasice Praia do Forte se je za zdaj izkazala z napovedmi, saj je napovedala zmagi Brazilije na tekmah proti Srbiji (pripravljalno srečanje pred prvenstvom) in Hrvaški (1. krog svetovnega prvenstva). Tokrat Brazilci z njeno napovedjo niso najbolj zadovoljni, saj je izbrala Mehiko. Drugače se je odločil kenguru Predictaroo iz Avstralije. Ta je namreč izbral posodico z brazilsko zastavo. Gostiteljico svetovnega prvenstva je podprla tudi kamela Shaheen iz Dubaja.

Pri Nemcih odloča robotski sesalnik
Za povpraševanje o zmagovalcih tekem so se odločili tudi Nemci, ki pa odločitev namesto živalim prepuščajo robotskemu sesalniku, ki ga položijo v ograjen prostor s tremi goli - dva gola sta rezervirana za reprezentanci, tretji pomeni neodločen izid. Robotski sesalnik je za razplet torkove tekme napovedal remi.

Komu torej verjamete? Kenguruju in kameli, ki sta izbrala Brazilijo, želvi, ki je izbrala Mehiko, ali robotskemu sesalniku, ki je med odločanjem zadrsal v nevtralni gol?