Navijači so si tekmo Juventus - Milan lahko ogledali v lokalih. Foto: Reuters
Navijači so si tekmo Juventus - Milan lahko ogledali v lokalih. Foto: Reuters
Sorodna novica Inter lovi gol zaostanka proti Napoliju za preboj v finale

Tekma se je končala brez zadetkov, v finale pokala pa je napredoval Juventus. Torinski klub bo v finalu igral proti boljšemu z današnjega dvoboja med Napolijem in milanskim Interjem. Neapeljčani so na prvi tekmi premagali klub Samirja Handanovića z 1:0. Finale bo 17. junija v Rimu.

Rekord te sezone: 7,4 milijona
To je najbolj gledana nogometna tekma te sezone v Italiji, pred tem je rekord pripadal tekmi med Italijo in BiH-om, ki si jo je ogledalo 7,4 milijona ljudi.

Sorodna novica Ronaldo zapravil najstrožjo kazen, a Juventus gre vseeno v finale

V Bundesligi izguba 150 milijonov
Serie A se bo sicer nadaljevala prihodnji konec tedna. Med največjimi ligami so bili najhitrejši v Bundesligi, kjer klubi igrajo že nekaj časa. Klubi v prvi in drugi nemški Bundesligi so s koronakrizo izgubili 150 milijonov evrov z naslova TV-pravic, poroča revija Kicker. Namesto predvidenih 1,35 milijarde evrov naj bi si 36 klubov po novem razdelilo 1,2 milijarde, poroča revija, ki se sklicuje na pismo finančne komisije nemške nogometne zveze (DFL).

Pri DFL-u niso bili na voljo za komentar, priznavajo pa, da je prišlo do določenih težav pri izplačilu denarja po prekinitvi Bundeslige zaradi koronakrize in da se je DFL z medijskimi partnerji pogajala o izplačilu.