Odbojkarji ACH Volleyja. Foto: Klemen Brumec
Odbojkarji ACH Volleyja. Foto: Klemen Brumec

Ljubljančani so tako v svojem klubu zadržali dva izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi.

32-letni Kovačič, eden najboljših prostih igralcev na svetu, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi ekipe Matjaža Hafnerja, ob podaljšanju sodelovanja pa je za klubsko spletno stran izrazil veliko zadovoljstvo.

"Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in v ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni vnovič zmes starejših, izkušenih ter mladih, nadarjenih igralcev," je dejal Kovačič.

Tudi izkušeni, 36-letni Alen Šket, ki je v pretekli sezoni več kot dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja:

"Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih kot v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto," je povedal Šket.