Odbojka
slice
Na vrhu Panvita Pomgrad in Calcit Volley
Panvita zanesljivo ugnala Salonit, 23. oktober 2017 ob 10:45 Za odbojkaricami in odbojkarji so trije krogi DP-ja. Medtem ko pri dekletih po pričakovanjih vrh lestvice pripada najboljšim ekipam, je pri moških precej bolj izenačeno, prva je zdaj Panvita Pomgrad.
7
Odbojkarji ACH Volleyja na poti v Ligo prvakov porazili Brčko
2
22. oktober 2017 ob 19:35 Odbojkarji ACH Volleyja so se zanesljivo uvrstili v tretji krog kvalifikacij za skupinski del Lige prvakov. Tudi na povratni tekmi so s 3:0 (21, 19, 15) premagali Mladost Brčko.
Mariborčanke z zmago nad Jedinstvom korak bližje Ligi prvakinj
2
21. oktober 2017 ob 20:00 Slovenske odbojkarske prvakinje, igralke Nove KBM Branika, so se zanesljivo uvrstile v tretji krog kvalifikacij Lige prvakinj.
Odbojkarji ACH Volleyja brez težav do zmage v Brčkem
4
18. oktober 2017 ob 21:57 Odbojkarji ACH Volleyja so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v skupinski del Lige prvakov v Brčkem premagali domačo Mladost, bosanskega prvaka, s 3:0 v nizih.
Slovenske prvakinje v Brčkem zanesljivo boljše od bosanskih
4
17. oktober 2017 ob 21:21 Odbojkarice Nove KBM Branika so z zmago odprle evropsko sezono. V drugem krogu kvalifikacij za uvrstitev v skupinski del Lige prvakinj so v Brčkem premagale ekipo Bimal Jedinstvo Brčko s 3:0 v nizih.
ACH Volley začenja kvalifikacije za Ligo prvakov Tako kot slovenske odbojkarske prvakinje, igralke Nove KBM Branika, bodo tudi prvaki, igralci ACH Volleyja, uvodno tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov odigrali v Brčkem.
5
Odbojkarji Salonita na kolena spravili podprvake V 2. krogu odbojkarske lige za moške sta za najbolj zanimiv obračun poskrbela Salonit Anhovo in Calcit Volley, ki se je končal po petih nizih (3:2).
8
Seznam odbojkarske elite: Slovenija ni dobila povabila Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je na svoji spletni strani prvič uradno potrdila, da ukinja svetovno ligo, namesto nje pa ustanavlja ligo narodov.
52
Chiappini: Uvrstitev na evropsko prvenstvo je dosegljiva Slovenske odbojkarice so dobile tekmece v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019, to so Belgija, Izrael in Islandija.
6
Tudi letos v vlogi favorita ACH Volley V soboto se bo začelo državno prvenstvo v odbojki. Naslov bodo branili igralci ACH Volleyja Ljubljana, ki so v finalu v petih tekmah premagali Calcit Volley.
6
Srbske odbojkarice najboljše v Evropi, bera medalj vse bogatejša Srbske odbojkarice so še drugič na evropskem prvenstvu v Azerbajdžanu premagale Nizozemke, v velikem finalu so jih odpravile s 3:1 v nizih (20, 22, -18, 18) in se tako veselijo drugega naslova ...
4
Odbojkarska zveza Slovenije zavrača kritike koledarja Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) se je odzvala na navedbe kluba ACH Volley , da koledar tekmovanj v državnem prvenstvu ni bil usklajen z željami nastopajočih ekip.
6
Jerala okrcal odnos odbojkarske zveze do ACH-ja Odbojkarji ACH Volleyja s sobotno tekmo Srednjeevropske lige na Slovaškem (v Myjavi) odpirajo novo sezono, v kateri bodo imeli približno 700 tisoč evrov proračuna.
9
Mlade odbojkarice v finalu niso našle odgovora na igro Turkinj Slovenske odbojkarice so v Stožicah izgubile boj za zlato kolajno na svetovnem prvenstvu do 23 let. V finalu so jih Turkinje premagale s 4:0.
28
Mlade slovenske odbojkarice v finalu SP-ja! Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 23 let se je uvrstila v finale svetovnega prvenstva, ki ga gosti Ljubljana. Slovenke so v polfinalu s 4:1 (-11, 10, 12, 16, 4) premagale Bolgarijo.
22

Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
3
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2017 ob 17:49

Kdo naj bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance?

Darko Milanič
Matjaž Kek
Tomaž Kavčič
kakšen tuji strokovnjak
Arhiv
Kazalo