Odbojka
slice
Za svetovno krono odbojkarice Srbije in Italije
Finale bo v soboto ob 12.40, 19. oktober 2018 ob 12:49 V finalu svetovnega odbojkarskega prvenstva za ženske se bosta v Jokohami pomerili Srbija in Italija.
6
Odbojkarji v kvalifikacije za Tokio 2020
10
16. oktober 2018 ob 15:36 Slovenska odbojkarska reprezentanca si je priborila možnost, da nastopi v kvalifikacijah za olimpijske igre leta 2020 v Tokiu.
Srbija po zmagi nad Italijo v polfinalu z Nizozemsko
16. oktober 2018 ob 17:47 Končal se je tretji krog svetovnega prvenstva v odbojki za ženske na Japonskem, tako da sta znana oba polfinalna para.
Calcit Volley odkrito meri na eno od domačih lovorik
2
15. oktober 2018 ob 17:41 " ACH se moti, en naslov bo naš, " so bolj uveljavljenemu tekmecu iz Ljubljane vrgli rokavico pri Calcitu Volleyju, ki se je med drugim okrepil tudi z Dmitrijem Babkovom, še v lanski sezoni ...
Kanalci v Tivoliju ACH-ju odščipnili niz
3
15. oktober 2018 ob 10:41 Že v uvodnem krogu odbojkarskega državnega prvenstva smo spremljali dva derbija, pri moških med aktualnim prvakom ACH Volley in Salonitom Anhovo, pri ženskah pa med ekipama Formula Formis in GEN-I ...
Slovenski odbojkarji po sistemski napaki z 9. na 12. mesto Svetovno prvenstvo v odbojki, ki se je končalo 30. septembra, je dobilo epilog, po katerem Slovenija na turnirju ni osvojila 9. mesta, ampak dvanajstega.
26
ACH veliki favorit, pri dekletih grozijo Goričanke S petkovo tekmo ženske lige v Ljutomeru se bo na slovenskih igriščih začela nova sezona državnega odbojkarskega prvenstva.
10
Oranžni zmaji v novi sezoni napadajo tri lovorike Konec tedna se začne nova klubska sezona odbojkarjev. Slovenski prvak ACH Volley jo bo začel z novim trenerjem Andrejem Urnautom, ki je lani vodil Salonit Anhovo.
17
Poljaki proti Brazilcem suvereno ubranili naslov svetovnih prvakov Finale 19. svetovnega odbojkarskega prvenstva se je končal presenetljivo hitro in gladko.
17
Brazilci petič zapored v finalu svetovnega prvenstva Brazilija se je petič zapored uvrstila v finale svetovnega prvenstva v odbojki, potem ko je v Torinu s 3:0 (22, 21, 22), odpravila Srbijo. Tekmec v finalu bo Poljska.
1
Italijanskih sanj konec že po prvem nizu Na svetovnem odbojkarskem prvenstvu ni več neporaženih ekip: ZDA so po devetih zmagah prvič klonile, s 3:0 jih je premagala Brazilija, ki je tako zasedla prvo mesto v skupini I.
13
Odločitev o selektorju Kovaču v prihodnjih tednih Predsednik odbojkarske zveze Metod Ropret je povedal, da besede, ki jih je takoj po SP-ju izrekel selektor Slobodan Kovač, ne obetajo nadaljnjega sodelovanja.
47
Deveta zaporedna zmaga ameriških odbojkarjev Poljska odbojkarska reprezentanca je v tretjem delu svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji v skupini J v Torinu premagala Srbijo s 3:0. V skupini I je Rusija doživela drugi poraz.
12
Na EP in kvalifikacije za OI s Kovačem ali brez? Med najboljšo šesterico SP-ja so svetovne velesile, medtem ko je Slovenija končala na 9. mestu.
69
Kovač jezen kot ris: Najraje bi se pobral s klopi in odšel "V tem trenutku res ne vem, ali sem še pripravljen voditi to ekipo, ki je razvajena, ko ji ne gre," je po porazu
73

Izbor
Citat za prebrat
link
Igor Kokoškov
19
18. oktober 2018 ob 15:04 Vesel sem za Luko. Ko sva sodelovala, smo bili zelo uspešni. Vedno je čustveno govoriti o njem, saj na dan pridejo res lepi spomini. Nikoli nisem dvomil, da bo naredil uspešno kariero v NBA-ju.
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo