Odbojka
slice
Nekoč nepredstavljivo, zdaj realnost – Slovenija med odbojkarsko elito
Avstralija v boju za tretje mesto boljša od Nizozemske, 25. junij 2017 ob 11:21 Slovenska reprezentanca je v odbojkarskem raju. Po zmagi nad Japonsko s 3:0 v finalu drugega kakovostnega razreda se je prebila v najvišji rang svetovne lige med najboljših 12 na svetu.
168
Slovenija po sijajni predstavi le še korak od elite
139
24. junij 2017 ob 13:59 Slovenija je na zaključnem turnirju drugega razreda odbojkarske svetovne lige s 3:0 premagala Nizozemsko in je le še en korak oddaljena od elite. V nedeljo bo tekmec v finalu Japonska.
Odbojkarji pred polfinalom: Kakovost je na naši strani
10
23. junij 2017 ob 20:23 Slovenske odbojkarje v soboto ob 9.10 čaka polfinalni obračun za preboj v elitni razred svetovne lige. Nasprotnik je Nizozemska, ki so jo Slovenci premagali pred dvema letoma na evropskem prvenstvu.
Katar za zmago v nizu potreboval 45 točk
3
23. junij 2017 ob 11:00 Slovenski odbojkarji so v letošnji svetovni ligi za zmago v drugem nizu proti Egiptu potrebovali 39 točk, kar spada med zelo dolge nize.
Odbojkarji le še dve stopnici oddaljeni od prvega razreda
8
22. junij 2017 ob 17:14 Odbojkarji, ki so redni del drugega kakovostnega razreda svetovne lige končali na prvem mestu, se bodo v soboto v polfinalu sklepnega turnirja v Avstraliji pomerili z Nizozemsko.
Ugodne vesti za odbojkarje: spremembe v Svetovni ligi še nedorečene "Po zagotovilih vodstva zveze ta še ni prejela nobenih uradnih informacij in tudi kakršne koli odločitve do zdaj še niso bile sprejete," je po sestanku v Luksemburgu o morebitnih spremembah formata ...
10
Na igrišču na pragu elite, a na vidiku so zapleti Odbojkarji so končali predtekmovanje v prvi in drugi skupini svetovne lige.
18
Še ena zmaga za odbojkarje - v polfinalu proti Nizozemcem Slovenski odbojkarji so dobili zadnjo tekmo predtekmovanja druge svetovne lige. S 3:1 so bili boljši od Portugalcev. Njihov naslednji nasprotnik na poti v elitni razred bo Nizozemska.
47
Odbojkarji pripravljajo kovčke za Gold Coast Slovenski odbojkarji so na drugi tekmi turnirja v Kairu s 3:0 premagali Finsko in potrdili uvrstitev na sklepni turnir drugega razreda Svetovne lige, ki bo prihodnji konec tedna v Avstraliji.
48
Odbojkarji z eno nogo že v Avstraliji Slovenski odbojkarji so naredili še en korak k uvrstitvi na sklepni turnir drugega razreda Svetovne lige. Na prvi tekmi tretjega turnirja so v Kairu s 3:0 premagali gostitelje Egipčane.
66
Odbojkarji v Kairo po vstopnico za sklepni turnir Svetovne lige Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri začela tretji turnir Svetovne lige v Kairu, na katerem se bodo varovanci Slobodana Kovača pomerili z Egiptom, Finsko in Portugalsko.
9
Ruska ovira na poti ACH Volleyja do Lige prvakov Žreb je določil, da se bodo odbojkarji ACH Volleyja v 2. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov pomerili z Mladostjo iz Brčkega.
5
Kovač kljub peti zmagi: "Imamo preveč slabih trenutkov" Slovenska odbojkarska reprezentanca je še korak bližje uvrstitvi na zaključni turnir drugega razreda svetovne lige.
122
"Samuraji" previsoka ovira za Slovence, ki so zapravili dve zaključni žogi Slovenski odbojkarji so prvič izgubili v letošnji Svetovni ligi. V Takasakiju so jih na drugi tekmi drugega turnirja gostitelji Japonci premagali s 3:2.
90
Odbojkarji po četrti zmagi zdaj sami na vrhu lestvice Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je bila uspešna tudi na prvi tekmi drugega turnirja svetovne lige, v Takasakiju na Japonskem je premagala Južno Korejo s 3:2.
20

Citat za prebrat
link
Giannis in Thanasis Antetokounmpo
8
25. junij 2017 ob 12:13 Nihče mi ne more reči, da nisem Grk. V življenju ne poznam drugega. Nikoli nisem bil v Nigeriji. Smo otroci enajstih milijonov Grkov.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo