Odbojka
slice
ACH Volley spet prevelik zalogaj za Novomeščane
Zmaga odbojkaric Nova KBM Branik, 22. marec 2017 ob 21:42 Odbojkarji ACH Volleyja so še drugič v štirih dneh zanesljivo premagali Krko. Prvič jim je to uspelo pred štirimi dnevi v polfinalu pokala, tokrat pa v prvi tekmi četrtfinala prvenstva.
1
Calcit Volleyball po preobratu tretjič dvignil pokal
6
19. marec 2017 ob 23:57 Odbojkarji Calcita Volleyballa so v finalu sklepnega turnirja Pokala Slovenije v Kranju po preobratu premagali ACH Volley s 3:2 (-18, -18, 17, 18, 13) in še drugič zapored osvojili pokalno lovoriko.
Tretjič zapored pokal v rokah mariborskih odbojkaric
8
18. marec 2017 ob 23:18 Odbojkarice Nove KBM Branika so v finalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kranju premagale Calcit Volleyball s 3:2 (21, -21, 23, -27, 7).
Saša Planinšec: V prednosti Calcit Volleyball, ker nas lovi
1
18. marec 2017 ob 09:25 V finalu ženskega pokala Slovenije bodo pričakovano igrale branilke naslova odbojkarice Nove KBM Branika in Calcita Volleyball.
V polfinalu Ljubljančanke in Novogoričanke
1
13. marec 2017 ob 11:09 Odbojkarice Nove KBM Branika in Calcita Volleyballa so dobile nasprotnice v polfinalu državnega prvenstva.
ACH Volley sedmič zmagovalec Srednjeevropske lige Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu zaključnega turnirja Srednjeevropske lige v Zagrebu s 3:2 (15, -17, 20, -20, 7) premagali Hypo Tirol Innsbruck. Zanje je to že sedma lovorika v tem tekmovanju.
3
ACH Volley s Calcitom ni imel težav Odbojkarji ACH Volleyja so v tekmi petega kroga modre skupine 1. DOL za moške doma premagali Calcit Volleyball s 3:0.
2
Triglav po preobratu presenetil branilce naslova Odbojkarji Triglava so v 5. krogu modre skupine državnega prvenstva na domačem parketu s 3:2 presenetili ACH Volley in mu zadali prvi poraz.
5
Gianija na klopi odbojkarjev nasledil Kovač Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco bo vodil srbski strokovnjak Slobodan Kovač, ki je na položaju zamenjal Italijana Andreo Gianija.
20
ACH Volley Ligo prvakov sklenil s prestižno zmago Odbojkarji ACH Volleyja so na zadnji tekmi v letošnji sezoni Lige prvakov v Stožicah s 3:2 premagali Modeno, ki je doživela prvi poraz.
16
ACH gre na zadnjo tekmo z dvignjeno glavo Odbojkarji ACH Volleyja bodo za slovo od letošnje Lige prvakov v sredo (17.00) gostili italijansko Modeno. Slovenski prvaki so že izgubili vse možnosti za osmino finala.
3
Calcit ušel Triglavu, Fužinar ni več zadnji Po tretjem krogu tekem državnega prvenstva v modri skupini so se odbojkarji ACH Volleyja še bolj utrdili na vrhu lestvice.
3
Mariborske odbojkarice kljub zmagi izpadle Odbojkarice Nove KBM Branika so na povratni tekmi osmine finala Pokala CEV premagale Galatasaray s 3:2, a to ni bilo dovolj za napredovanje. Turkinje so pred dvema tednoma v Carigradu zmagale s 3:0.
4
Salonit končal niz Triglava Medtem ko v modri skupini odbojkarji ACH Volleyja nimajo enakovrednega nas protnika, so morali Kranjčani tokrat priznati premoč Salonitu, ki je bil nekoliko presenetljivo boljši kar s 3:0.
3
Mariborčani pošteno namučili Kamničane V državnem prvenstvu v odbojki za moške so moštva odigrala že prvi krog modre skupine, v kateri se bodo ekipe med seboj udarile za boljše izhodišče v boju za naslov.

Citat za prebrat
link
Franci Petek
3
25. marec 2017 ob 13:46 V čast mi je, da bom Sergeju Bubki lahko približal naš šport, ki je tako tehničen, kot je bil njegov šport, skok s palico. Verjamem, da bo hitro našel povezavo in skupne točke.
Več novic ...
Anketa: 25. marec 2017 ob 07:49

Kakšno šolsko oceno bi dali slovenski reprezentanci v smučarskih skokih za letošnjo sezono?

odlično
prav dobro
dobro
zadostno
nezadostno
Arhiv
Kazalo