Eva Zatković je nadarjena korektorica, ki je že pritegnila pozornost klubov z tujine, a bo vsaj še eno sezono ostala v Kamniku. Foto: Calcit Volleyball/Klemen Brumec
Eva Zatković je nadarjena korektorica, ki je že pritegnila pozornost klubov z tujine, a bo vsaj še eno sezono ostala v Kamniku. Foto: Calcit Volleyball/Klemen Brumec

"Prav možnost igranja v ligi prvakinj je eden od razlogov, da sem se odločila ostati v Calcit Volleyju. Rada bi se dokazovala tudi proti najboljšim ekipam v Evropi, kar bi ogromno prineslo mojemu razvoju. Prav tako sem prepričana, da lahko po uspešni minuli sezoni naša ekipa naredi še korak naprej," je ob podaljšanju pogodbe dejala Eva Zatković.

Kamničanke v nepopolni zasedbi sicer že trenirajo pod vodstvom kondicijskega trenerja Gregorja Sobočana, ki je igralkam dajal napotke tudi v času karantene. Kamničanke so zaradi prekinitve in odpovedi preostanka državnega prvenstva osvojile naslov prvakinj za sezono 2019/20. "Naslova državnih prvakinj zaradi epidemije koronavirusa še nismo proslavile, vendar ne dvomim, da bomo to storile takoj, ko bo to mogoče," je Zatkovićeva povedala, da morajo Kamničanke še praznovati četrti naslov slovenskih prvakinj.

Z upokojitvijo Ize Mlakar odprta vrata članske reprezentance
Po nepričakovanem koncu kariere Ize Mlakar se je mladi odbojkarici odprlo tudi mesto korektorice v izbrani vrsti. "Žal je Iza Mlakar končala svojo uspešno športno pot, tako da bo njeno mesto skušala čim bolje izkoristiti Darja Eržen. Če bi bilo treba, bi bila na mestu korektorice pripravljena pomagati, sicer pa svojo priložnost vendarle vidim na mestu sprejemalke," pa je svoji reprezentančni poti dejala Eva Zatković.