Rok Možič verjame v projekt Verone, s katero se želi v prihodnjih letih vplesti v boj za vrh v Italiji. Foto: Radio Maribor
Rok Možič verjame v projekt Verone, s katero se želi v prihodnjih letih vplesti v boj za vrh v Italiji. Foto: Radio Maribor

Čeprav je imel Rok Možič kar nekaj ponudb, kot so zapisali njegovi zastopniki, se je točkovno najuspešnejši igralec rednega dela italijanskega prvenstva na koncu odločil, da ostane v Veroni.

"Moram reči, da sem zelo zadovoljen s podaljšanjem pogodbe. Našli smo dober dogovor s klubom, tako da je zadovoljstvo obojestransko. Všeč mi je njihova zgodba. V prihodnjem letu si želim, da bi še izboljšali ekipo in bi se lahko borili za najvišja mesta. To v Italiji zagotovo ne bo lahko, saj vemo, da je italijanska liga ena najmočnejših na svetu, ampak jaz verjamem v to zgodbo in v klub, predvsem pa se tukaj dobro počutim," je ob tem dejal 20-letni Mariborčan.

Možič je blestel v rednem delu Serie A, v kateri pa je Verona na 9. mestu ostala brez končnice. Na 24 tekmah je slovenski mladenič dosegel kar 466 točk, s čimer je bil najboljši v celotnem prvenstvu.

"Ni vse v denarnih ponudbah. Predvsem se bo ekipa še izboljšala in tako se lahko borimo z najboljšimi. Zagotovo nisem podpisal tukaj samo zato, da bom igral, ampak si želim z Verono zmagovati," je prepričan Možič, ki je že prvo ime Verone in vzhajajoča zvezda najmočnejše odbojkarske lige na svetu.