Selena Leban. Foto: OZS
Selena Leban. Foto: OZS

Za sprejemalko, ki je pred kratkim dopolnila 18 let, je bila pretekla sezona prva v tujini. Pred tem je igrala za novogoriški Gen-I Volley. "Zadovoljna sem s svojimi predstavami in vesela, kako je potekala sezona, a resnično ne maram izgubljati, zato je konec sezone prinesel tudi nekoliko kislega priokusa," je dejala Primorka, potem ko je njena ekipa osvojila četrto mesto v državnem prvenstvu in tretje v pokalnem tekmovanju.

Sledi torej nov izziv in selitev v Turčijo. "Igranje v Turčiji bo zame nov velik korak. Že od malih nog sem si želela igrati tam. Sanje se mi uresničujejo, a nikakor niso dokončno uresničene. Prestop v zasedbo PTT Spor je le stopnica višje do tistega, kar na športni poti želim doseči. Čakajo me pritisk in pričakovanja dobrih iger ter rezultata. To mi ne predstavlja težave, saj sem si to vedno želela igrati na takšni ravni in zato to tudi pričakovala."

V turški ligi, ki velja za eno najkakovostnejših, je PTT v pretekli sezoni osvojil 11. mesto v 14-članski konkurenci. Na 26 tekmah je klub iz Ankare zbral devet zmag.