Nejc Zemljak in Klemen Šen sta osvojila srebrno medaljo. Foto: OZS
Nejc Zemljak in Klemen Šen sta osvojila srebrno medaljo. Foto: OZS

Šen in Zemljak sta po tesnem boju in dveh izgubljenih nizih na devetnajsti točki morala priznati premoč Madžaroma Hajosu in Streli. "Malo je grenkega priokusa po tem, ko sva bila tako blizu prvemu mestu, vendar morava biti z drugim mestom v tako močni konkurenci vseeno zadovoljna. Igrati pred tako publiko nama je bilo v veselje in naslednje leto se vračava po zlato."

Tadej Boženk in Vid Jakopin sta osvojila bronasto medaljo, potem ko sta v tekmi za tretje mesto ugnala Čeha Knoblocha in Kittela.

Pri ženskah sta novi srednjeevropski prvaki postali Avstrijki Eva Freiberger in Kathi Holzer, slovenski par Anja Maček in Špela Morgan pa je osvojil bronasto medaljo.

Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023 je bilo prvo mednarodno tekmovanje v odbojki na mivki v Kranju, postreglo pa je z nepričakovano visoko kakovostjo udeležencev.

Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ta teden na EP-ju na Dunaju

Najboljši slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta med 2. in 6. avgustom igrali na evropskem prvenstvu na Dunaju, kjer bosta šesti nosilki. Najprej se bosta pomerili s finsko navezo Sara Sinisalo in Anniina Parkkinen.