Odojkarice Calcita so letos petič postale državne prvakinje. Foto: www.alesfevzer.com
Odojkarice Calcita so letos petič postale državne prvakinje. Foto: www.alesfevzer.com

"V svoji prvi sezoni na tujem sem izpolnila del svojih želja. S preteklo sezono sem zadovoljna, s tem, ko so v klubu z mano želeli podaljšati pogodbo, pa verjamem, da so bili tudi v Kamniku zadovoljni z mano. Za nami je sicer izredno naporna sezona, zagotovo ena najtežjih v moji karieri, saj je bilo zaradi covida-19 veliko prekinitev. Na srečo smo ubranile lanski naslov, mi je pa žal, da se ni končalo tudi pokalno tekmovanje, ki ga tako nismo mogle osvojiti," je za klubsko spletno stran povedala 29-letna sprejemalka.

Igralka iz Bosne in Hercegovine, ki je v prvi sezoni v Kamniku navdušila s predstavami, dres slovenskih prvakinj pa bo nosila še eno leto, je z reprezentanco na pripravah pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

Bosna in Hercegovina bo igrala v skupini F, v kateri so še Češka, Latvija, kjer bo med 6. in 8. majem v Daugavpilsu na sporedu prvi turnir, in Slovenija. Drugi turnir bo med 14. in 16. majem v Zenici. To pomeni, da se bo Andjelka Radišković kmalu srečala s svojimi soigralkami iz Kamnika.