Francoz s kamerunskimi koreninami je kariero začel v domačem Brestu. V Franciji je Lamy igral še za nižjeligaša Stade Plabennecois, nato pa se podal na Otok, kjer je nosil drese West Bromwich Albiona, Rotherhama, Wimbledona in Grimsby Towna ter zanje skupaj odigral 16 tekem v članski konkurenci.

V sezoni 2021/22 je Anglijo zamenjal za Ciper in podpisal za Enosis Neon Paralimniou. V dveh sezonah je za ciprskega prvoligaša skupno nastopil na 36 tekmah in dosegel osem zadetkov.

"Presrečen in ponosen sem, da sem postal del tega kluba. Celje je izjemno ambiciozno moštvo. Po odhodu s Cipra sem želel najti sredino, ki bo v igri za naslov, saj te takšno okolje prisili, da napreduješ. Če tega ne storiš, se hitro lahko zgodi, da izgubiš priložnost za igro. Pripravljen sem dati vse, da se dokažem klubu, trenerjem in navijačem," je v izjavi za klub dejal Lamy.

Celjani bodo sezono 2023/24 začeli s tekmo domačega prvenstva proti Aluminiju, ki bo na sporedu 23. julija. Nato jih štiri dni pozneje čaka prva evropska preizkušnja v kvalifikacijah za Konferenčno ligo proti portugalski Vitorii iz Guimaraesa.