Francozinja Oceane Sercien Ugolin ostaja pri Krimu, kamor je prišla pred letošnjo sezono. Foto: Krim Mercator
Francozinja Oceane Sercien Ugolin ostaja pri Krimu, kamor je prišla pred letošnjo sezono. Foto: Krim Mercator

23-letna desna zunanja igralka Krima je s 36 goli na osmih tekmah druga strelka Ljubljančank v Ligi prvakinj, medtem ko je v slovenskem prvenstvu na petih tekmah dosegla 13 golov. Francoska reprezentantka je pred kratkim igrala tudi v finalu evropskega prvenstva na Danskem.

Sercien Ugolin: Vesela sem, da je bila želja obojestranska
"Ljubljana je pravi kraj, kjer se lahko razvijem v še boljšo in kakovostnejšo igralko. Tu sem si želela nadaljevati pot in vesela sem, da je bila želja obojestranska. Še naprej se bom trudila za razvoj in rast. So še elementi igre, ki bi jih želela okrepiti in nadgraditi. Tukaj se počutim dobro in vesela sem, da ostajam vsaj še eno sezono,"
je dejala Sercien Ugolinova.

Poleg prve okrepitve kluba v prihodnji sezoni Dragane Cvijić in podaljšanja sodelovanja s Sercien Ugolinovo se je v prvih januarskih dneh zgodila še ena sprememba pri krimovkah. Po sporazumnem dogovoru klub zapušča Ana Kojić, ki bo kariero nadaljevala v Turčiji.

Krimovke bodo po decembrskem premoru Ligo prvakinj nadaljevale v nedeljo (10. januarja), ko bodo gostovale pri nemškem Bietigheimu.