Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Seja programskega sveta RTV Slovenija

SOS odmev - Arhiv

Hvastija: Roglič in Pogačar sta zelo podobna, kar polarizira svetovno javnost

SOS odmev Hvastija: Roglič in Pogačar sta zelo podobna, kar polarizira svetovno javnost

Kolesarska sezona se je z odličnimi nastopi Tadeja Pogačarja na Dirki po Združenih arabskih emiratih odlično začela za slovensko kolesarstvo, ki spet lahko veliko pričakuje tako od zmagovalca Toura kot od Primoža Rogliča.

Dončićeva prilagoditev: Odrezan od obroča, a razvil met iz polrazdalje

SOS odmev Dončićeva prilagoditev: Odrezan od obroča, a razvil met iz polrazdalje

Luka Dončić je novo sezono v Ligi NBA začel na podobno visoki ravni kot lansko, kar pa ne moremo trditi za ekipni uspeh Dallasa. Svoje je naredila pandemija, ki je precej zamajala igralski kader in oslabila lani rekorden napad.

Backović:

SOS odmev Backović: "Ni sporno igranje brez vratarja, sporna je bila izvedba."

Neuvrstitev v četrtfinale SP-ja je neuspeh za rokometno reprezentanco Slovenije, zlasti ob teh igralcih in žrebu. Odgovornost za izbor in odločitve nosi selektor, ki pa ima s svojimi varovanci že hitro popravni izpit ‒ marčne boje za OI v Tokiu.

Backović: Igra Slovenije v prvem delu za trojko

SOS odmev Backović: Igra Slovenije v prvem delu za trojko

Obramba Slovenije je na tekmi z Belorusijo igrala zelo dobro, Urban Lesjak je s številnimi obrambami omogočil kar nekaj protinapadov, ki so pomagali, da slovenski rokometaši v drugi del svetovnega prvenstva prenašajo dve točki.

SOS odmev "Novoletna turneja ima še vedno svoj čar, ki prinaša pritisk."

Razburljiva in dinamična 69. novoletna turneja se je začela z dramo ‒ Poljaki so bili izključeni ‒ a končalo se je s popolnim poljskim slavjem in tretjim zlatim orlom za Kamila Stocha. Slovenci? Nasmihala se je najboljša turneja zadnjih petih let, a ...

Reberšak: Krivda je porazdeljena prav na vse

Podkast Reberšak: Krivda je porazdeljena prav na vse

Decembrska Planica je osupnila z zimsko kuliso, nočnimi poleti in dramatičnim razpletom svetovnega prvenstva v poletih. A Slovencem je sapo vzela afera "Zajc ‒ Bertoncelj", ki jo za podkast SOS odmev komentira planiški glas Vala 202 Boštjan Reberšak.

Nachbar:

Podkast Nachbar: "Še vedno se ljudje ne zavedajo povsem, kaj počne Dončić."

Nehvaležnost vsakršnih izborov športnika, neverjetni mejniki Luke Dončića, izjemne voditeljske sposobnosti Gorana Dragića, Evroliga in NBA v času pandemije, za konec še Kobe Bryant in Diego Maradona. Gost podkasta SOS-odmev je bil Boštjan Nachbar.

Hvastija: Roglič ima željo po zmagovanju, zato ga imamo radi

Podkast Hvastija: Roglič ima željo po zmagovanju, zato ga imamo radi

"Primož Roglič je v tekmovalnem smislu še mlad, ni naveličan zmag, ni zasičen s tem okoljem, kar velja za starejše od 30 let. Zanj je to še vse relativno novo, sveže in zanimivo, zato ima takšno željo," o zmagovalcu Vuelte meni Martin Hvastija.

Po kronometru trije dnevi pasti, nato Covatilla

SOS odmev Po kronometru trije dnevi pasti, nato Covatilla

Vprašanje ni bilo, ali bo Primož Roglič na torkovem kronometru znova oblekel rdečo majico vodilnega na 75. Dirki po Španiji, temveč s kolikšno prednostjo. Martin Hvastija je v podkastu SOS odmev pravilno ocenil, da z okoli 40 sekundami.

Hvastija: Zadeve bo treba rešiti pred kronometrom!

SOS odmev Hvastija: Zadeve bo treba rešiti pred kronometrom!

"Roglič je najmočnejši ... a preveč razmetava moči v šprintih," v podkastu SOS-odmev ugotavlja Martin Hvastija po uvodnem tednu 75. Dirke po Španiji, ki se je končal s kaosom. "Primož je potegnil kratek konec, a zaostaja samo 30 sekund."

Hvastija: Že v prvem tednu se bo videlo, kdo je kapetan Jumbo Visme

SOS odmev Hvastija: Že v prvem tednu se bo videlo, kdo je kapetan Jumbo Visme

Vuelta je strast, ki se te dotakne, trdijo Španci. Vuelta je tudi kazenska ekspedicija in svojevrstni popravni izpit, razmišlja Martin Hvastija. Gost podkasta SOS-odmev se je razgovoril o Dirki po Španiji, ki se s Primožem Rogličem na čelu začenja danes.

Zdaj je Roglič spomeniško zaščiten in že med velikani kolesarstva!

SOS odmev Zdaj je Roglič spomeniško zaščiten in že med velikani kolesarstva!

Življenje gre gor in dol. Na eni strani luže je poškodba odnesla Goranu Dragiću možnost, da se proslavi še v finalu Lige NBA. Na drugi strani je Primož Roglič samo dva tedna po velikem razočaranju osvojil nekaj, česar ni uspelo še nobenemu Slovencu.

SOS odmev "Temelji uspeha so neverjetna regeneracija in to, da nikoli ne odneha"

Skoraj nihče v karavani Dirke po Franciji ni pričakoval, da bo kronometer premešal razmerja povsem na vrhu, zato je epska predstava Tadeja Pogačarja presenetila in navdušila prav vse.

Slovenca trpela, a rumene sanje so zdaj res blizu

SOS odmev Slovenca trpela, a rumene sanje so zdaj res blizu

Zmaga na najprestižnejši kolesarski dirki je vse bliže slovenskemu taboru, po kraljevski etapi ima Primož Roglič pred Tadejem Pogačarjem prednost slabe minute.

Razlike so še vedno majhne, a Slovenca delujeta nepremagljivo

SOS odmev Razlike so še vedno majhne, a Slovenca delujeta nepremagljivo

Zgodovinska prva zmaga na kolesarski Dirki po Franciji je vse bližje, saj sta se Primož Roglič in Tadej Pogačar po novi dvojni zmagi le še utrdila v vodstvu najtežje kolesarske dirke na svetu.

Valjavec poziva: V avtomobilih izobesite rumene zastave!

SOS odmev Valjavec poziva: V avtomobilih izobesite rumene zastave!

Primož Roglič nadaljuje pisanje zgodovine! Lani je prvič oblekel majico vodilnega na Dirkah po Italiji in Španiji, v nedeljo pa si je prvič nadel še najbolj čislano majico v svetu kolesarstva - rumeno za vodilnega na francoski pentlji.

Kovšca: Roglič je prvi favorit za zmago

SOS odmev Kovšca: Roglič je prvi favorit za zmago

Ekipa Jumba Visma je v zadnjem času tako izrazito napredovala, da po organizaciji in moči spominja na prevlado Ineosa (oziroma Skyja) izpred nekaj let.

Gospodarstvo vlaga v šport precej več kot država

SOS odmev Gospodarstvo vlaga v šport precej več kot država

Gospodarske krize so večinoma razlike med klubi zgolj večale, je prepričan strokovnjak za športni marketing Tomaž Ambrožič, davčni svetovalec Ivan Simič pa verjame, da športni funkcionarji preslabo izkoristijo uspehe športnikov.

Zakaj vrnitev? V nogometu ni enoletnih zalog.

SOS odmev Zakaj vrnitev? V nogometu ni enoletnih zalog.

Medtem ko večina nogometnih lig še razmišlja, kako in kdaj zagnati svoje delovanje, so vzorni Nemci to že storili. Večina je vrnitev pozdravila, še kako pa se pozna, da so tribune za zdaj prazne.

Sto let nogometa na Slovenskem. Drži? Da in ne, a dajmo praznovati.

SOS odmev Sto let nogometa na Slovenskem. Drži? Da in ne, a dajmo praznovati.

Pandemija je odnesla slovesno praznovanje stote obletnice ustanovitve Nogometne zveze Slovenije. Na zelenicah ni "žogobitve", na tribunah pa ne "fanov", zatorej preostane več časa za razpredanje, kako je bilo z začetki nogometa na Slovenskem.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov