Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

SOS odmev - Arhiv

Končnica vse razgalila: izjemnost Dončića in omejenost Dallasa

SOS odmev Končnica vse razgalila: izjemnost Dončića in omejenost Dallasa

08.06.2021

Luka Dončić je tudi v svoji drugi končnici prikazal izjemno igro, zaradi katere se je Dallas vse do sedme tekme boril za napredovanje v konferenčni polfinale v Ligi NBA. Bolj kot izjmeni in zanesljivi Slovenec pa navijače lahko skrbi preostala ekipa.

Reportaža: V Brdih odlično vzdušje

SOS odmev Reportaža: V Brdih odlično vzdušje

24.05.2021

Kratek obisk Gira v Sloveniji je bil zadetek v polno. Številni navijači so preplavili ceste v Brdih, z vzorno podobo so bili zadovoljni tudi organizatorji, zato ne bi bilo nikakršno presenečenje, če bi rožnata dirka Slovenijo obiskala že naslednje leto.

Clippersi kot ekipa ustvarjeni za zaustavljanje Dončića

SOS odmev Clippersi kot ekipa ustvarjeni za zaustavljanje Dončića

18.05.2021

Ogrevanja je konec, čas je za košarko v končnici. Dallas in Luka Dončić se bosta drugo leto zapored soočila z LA Clippersi, ki ostajajo favoriti. Kakšne adute, recepte in pasti imajo na razpolago Mavsi in Clippersi, pa ugotavlja NBA-analitik Iztok Franko.

Pogačarju veliko pripomore Hauptmanova navzočnost

SOS odmev Pogačarju veliko pripomore Hauptmanova navzočnost

27.04.2021

Znanost se močno uporablja tudi v vrhunskem kolesarstvu. Trenerji na podlagi analiz in številk tako že zjutraj vedo, kako zelo je kolesar utrujen, zato lahko v hipu prilagodijo količino in intenzivnost treninga.

Ambrožič:

SOS odmev Ambrožič: "Ko si enkrat v krempljih takih finančnih institucij, praktično ni izhoda"

21.04.2021

Namera ducata nogometnih klubov, da gre na svoje, je poenotila predvsem navijače. Poteze Superlige so bile videti odločne, a strokovnjak za športni marketing Tomaž Ambrožič je pravilno napovedal, da nedeljski razkol ni bil usoden.

Roglič razbil dva uroka: da ne zna napadati od daleč in vse izgubi v zadnji etapi

SOS odmev Roglič razbil dva uroka: da ne zna napadati od daleč in vse izgubi v zadnji etapi

13.04.2021

"Manjka samo še to o francoskih tleh, a to pustimo za drugič," je Martin Hvastija v 52. podkastu SOS odmev po 52. zmagi kariere Primoža Rogliča izpostavil, kaj samo še manjka zasavskemu orlu.

Pogačar ne deluje kot programirani robot, Roglič pa dirka kot iz učbenika

SOS-odmev Pogačar ne deluje kot programirani robot, Roglič pa dirka kot iz učbenika

23.03.2021

Pomlad je med nami, kolesarstvo v pravem razmahu, slovenska šampiona puščata več kot opazne sledi, zato se je podkast SOS-odmev znova posvetil temu športu. Gost je prvo pero kolesarskih komentarjev med MMC-jevimi uporabniki ‒ "rokers".

Ema Klinec hoče biti v vsakem skoku popolna

SOS odmev Ema Klinec hoče biti v vsakem skoku popolna

10.03.2021

Ženski skoki so v zadnjem desetletju naredili ogromen korak in preskok, kar preseneča tudi tiste tekmovalke, ki še vedno skačejo. Dare Rupar je njihov nastop v prejšnjem stoletju primerjal s cirkuško atrakcijo, danes pa so nepogrešljivi del SP-jev.

Hvastija: Roglič in Pogačar sta zelo podobna, kar polarizira svetovno javnost

SOS odmev Hvastija: Roglič in Pogačar sta zelo podobna, kar polarizira svetovno javnost

26.02.2021

Kolesarska sezona se je z odličnimi nastopi Tadeja Pogačarja na Dirki po Združenih arabskih emiratih odlično začela za slovensko kolesarstvo, ki spet lahko veliko pričakuje tako od zmagovalca Toura kot od Primoža Rogliča.

Dončićeva prilagoditev: Odrezan od obroča, a razvil met iz polrazdalje

SOS odmev Dončićeva prilagoditev: Odrezan od obroča, a razvil met iz polrazdalje

12.02.2021

Luka Dončić je novo sezono v Ligi NBA začel na podobno visoki ravni kot lansko, kar pa ne moremo trditi za ekipni uspeh Dallasa. Svoje je naredila pandemija, ki je precej zamajala igralski kader in oslabila lani rekorden napad.

Backović:

SOS odmev Backović: "Ni sporno igranje brez vratarja, sporna je bila izvedba."

25.01.2021

Neuvrstitev v četrtfinale SP-ja je neuspeh za rokometno reprezentanco Slovenije, zlasti ob teh igralcih in žrebu. Odgovornost za izbor in odločitve nosi selektor, ki pa ima s svojimi varovanci že hitro popravni izpit ‒ marčne boje za OI v Tokiu.

Backović: Igra Slovenije v prvem delu za trojko

SOS odmev Backović: Igra Slovenije v prvem delu za trojko

19.01.2021

Obramba Slovenije je na tekmi z Belorusijo igrala zelo dobro, Urban Lesjak je s številnimi obrambami omogočil kar nekaj protinapadov, ki so pomagali, da slovenski rokometaši v drugi del svetovnega prvenstva prenašajo dve točki.

SOS odmev "Novoletna turneja ima še vedno svoj čar, ki prinaša pritisk."

07.01.2021

Razburljiva in dinamična 69. novoletna turneja se je začela z dramo ‒ Poljaki so bili izključeni ‒ a končalo se je s popolnim poljskim slavjem in tretjim zlatim orlom za Kamila Stocha. Slovenci? Nasmihala se je najboljša turneja zadnjih petih let, a ...

Reberšak: Krivda je porazdeljena prav na vse

Podkast Reberšak: Krivda je porazdeljena prav na vse

14.12.2020

Decembrska Planica je osupnila z zimsko kuliso, nočnimi poleti in dramatičnim razpletom svetovnega prvenstva v poletih. A Slovencem je sapo vzela afera "Zajc ‒ Bertoncelj", ki jo za podkast SOS odmev komentira planiški glas Vala 202 Boštjan Reberšak.

Nachbar:

Podkast Nachbar: "Še vedno se ljudje ne zavedajo povsem, kaj počne Dončić."

02.12.2020

Nehvaležnost vsakršnih izborov športnika, neverjetni mejniki Luke Dončića, izjemne voditeljske sposobnosti Gorana Dragića, Evroliga in NBA v času pandemije, za konec še Kobe Bryant in Diego Maradona. Gost podkasta SOS-odmev je bil Boštjan Nachbar.

Hvastija: Roglič ima željo po zmagovanju, zato ga imamo radi

Podkast Hvastija: Roglič ima željo po zmagovanju, zato ga imamo radi

08.11.2020

"Primož Roglič je v tekmovalnem smislu še mlad, ni naveličan zmag, ni zasičen s tem okoljem, kar velja za starejše od 30 let. Zanj je to še vse relativno novo, sveže in zanimivo, zato ima takšno željo," o zmagovalcu Vuelte meni Martin Hvastija.

Po kronometru trije dnevi pasti, nato Covatilla

SOS odmev Po kronometru trije dnevi pasti, nato Covatilla

03.11.2020

Vprašanje ni bilo, ali bo Primož Roglič na torkovem kronometru znova oblekel rdečo majico vodilnega na 75. Dirki po Španiji, temveč s kolikšno prednostjo. Martin Hvastija je v podkastu SOS odmev pravilno ocenil, da z okoli 40 sekundami.

Hvastija: Zadeve bo treba rešiti pred kronometrom!

SOS odmev Hvastija: Zadeve bo treba rešiti pred kronometrom!

27.10.2020

"Roglič je najmočnejši ... a preveč razmetava moči v šprintih," v podkastu SOS-odmev ugotavlja Martin Hvastija po uvodnem tednu 75. Dirke po Španiji, ki se je končal s kaosom. "Primož je potegnil kratek konec, a zaostaja samo 30 sekund."

Hvastija: Že v prvem tednu se bo videlo, kdo je kapetan Jumbo Visme

SOS odmev Hvastija: Že v prvem tednu se bo videlo, kdo je kapetan Jumbo Visme

20.10.2020

Vuelta je strast, ki se te dotakne, trdijo Španci. Vuelta je tudi kazenska ekspedicija in svojevrstni popravni izpit, razmišlja Martin Hvastija. Gost podkasta SOS-odmev se je razgovoril o Dirki po Španiji, ki se s Primožem Rogličem na čelu začenja danes.

Zdaj je Roglič spomeniško zaščiten in že med velikani kolesarstva!

SOS odmev Zdaj je Roglič spomeniško zaščiten in že med velikani kolesarstva!

05.10.2020

Življenje gre gor in dol. Na eni strani luže je poškodba odnesla Goranu Dragiću možnost, da se proslavi še v finalu Lige NBA. Na drugi strani je Primož Roglič samo dva tedna po velikem razočaranju osvojil nekaj, česar ni uspelo še nobenemu Slovencu.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov