Kolesarstvo
slice
Mezgec in Ewan ostala brez Dirke po Franciji
Mitchelton-Scott vse stavi na Adama Yatesa, 21. junij 2018 ob 17:33 Avstralska ekipa Mitchelton-Scott je razkrila osmerico kolesarjev, ki bo nastopila na Dirki po Franciji. Brez načrtovanega nastopa sta ostala avstralski šprinter Caleb Ewan in Luka Mezgec.
16
Lotto prvi potrdil ekipo za Tour, v njej pričakovano Roglič
30
19. junij 2018 ob 10:58 Nizozemska ekipa LottoNL-Jumbo je kot prva potrdila osmerico kolesarjev, ki bodo nastopili na julijski dirki po Franciji.
Vroče železo, ki ga je treba kovati
44
18. junij 2018 ob 07:54 Zgodovine se ne da kupiti.
Roglič potrdil šampionsko formo, na odru še Mohorič
103
17. junij 2018 ob 17:01 Primož Roglič je zmagovalec Dirke po Sloveniji. Temelje za uspeh je položil na sobotni kraljevski etapi, zmago pa potrdil z najboljšim časom v nedeljskem kronometru.
Porte na kronometru brez težav ubranil prednost, Špilak šesti
9
17. junij 2018 ob 17:43 Avstralski kolesar Richie Porte je zmagovalec letošnje Dirke po Švici. Lanski zmagovalec, Simon Špilak, je kot najboljši Slovenec končal na šestem mestu.
Po kraljevski etapi: za spektakel ne potrebujemo Vršiča! Primož Roglič in Matej Mohorič sta poskrbela za velik dan slovenskega kolesarstva in navdušila izjemno množico na trasi do Kamnika, kjer je Roglič več kot dva tisoč ljubiteljem kolesarstva sporočil: ...
38
Demare dobil šprint, Špilak bo na kronometru napadel z 9. mesta Arnaud Demare je zmagovalec 8. etape Dirke po Švici s štartom in ciljem v Bellinzoni. V šprintu je imel po 123 km več moči od Fernanda Gavirie in Alexandra Kristoffa.
2
Roglič kot lani na Touru: v velikem slogu dobil kraljevsko etapo Primož Roglič je z izjemnim napadom na zadnjem vzponu na Volovjek dobil dobil kraljevsko etapo Dirke po Sloveniji in je pred drugo skupno zmago v karieri.
103
Roglič in Mohorič zelo opazna, smetano pobral Uran Rigoberto Uran je s šampionsko predstavo dobil 3. etapo kolesarske Dirke po Sloveniji, ki se je končala s ciljem na Celjskem gradu.
108
Odločen napad Quintane, a Porte ostaja v rumenem Nairo Quintana je dobil 7. etapo Dirke po Švici, ki se je končala z vzponom na Aroso. V rumeni majici ostaja Richie Porte.
3
Groenewegen našel pot, Hill odkljukal vse točke Dylan Groenewegen je zmagovalec druge etape Dirke po Sloveniji od Maribora do Rogaške Slatine, dolge 153 km. V skupnem vodstvu je Benjamin Hill.
61
Consonni dobil uvodni šprint v Murski Soboti, Mezgec četrti Trojna italijanska zmaga na prvi etapi Dirke po Sloveniji. Simone Consonni je dobil šprint v Murski Soboti, Luka Mezgec pa je končal na četrtem mestu.
95
Špilak pokazal zobe na prvi gorski etapi, v rumeni majici Porte Na Dirki po Švici je bila na sporedu prva gorska etapa od Gstaada do Leukerbada. Zmagal je Diego Ulissi, lanski zmagovalec Simon Špilak pa je končal na šestem mestu.
6
Največji tekmeci imajo Rogliča za glavnega favorita Dirke po Sloveniji Čeprav bodo v sredo ob 13.25 v Lendavi na štartu 25. Dirke po Sloveniji številni zvezdniki kolesarstva, vsi v vlogo prvega favorita za končno zmago postavljajo Primoža Rogliča.
28
Juul-Jensen napad kronal z zmago Danec Christopher Juul-Jensen je zmagovalec četrte etape na kolesarski dirki po Švici, ki je kolesarje iz Gansingena po 186 kilometrih pripeljala v Gstaad.
2

Izbor
Citat za prebrat
link
Toni Kroos
1
23. junij 2018 ob 22:19 Dobil sem občutek, da bi se nekateri v Nemčiji veselili, če bi danes izpadli. A ne damo se kar tako.
Več novic ...
Anketa: 23. junij 2018 ob 18:33

Menite, da bi sodnik Felix Brych Srbom moral dosoditi 11-metrovko?

Da.
Ne.
Arhiv


Pritožba jeznih Srbov na "škandalozno sojenje" dr. Brycha

Kazalo