Kim Clijsters še ne bo rekla zbogom tenisu. Foto: EPA
Kim Clijsters še ne bo rekla zbogom tenisu. Foto: EPA

"Nisem se vrnila za eno leto. Načrt je, da igram še nekaj časa, rada bi delala to, pri čemer najbolj uživam," je v pogovoru za teniško hišo slavnih napovedala 37-letna Clijstersova.

"Upam, da bom igrala že letos, a če to ne bo mogoče, me to ne bo ustavilo. Vsekakor bom na tekmovanjih takoj, ko bo to mogoče," je še dejala Belgijka, ki si želi, da bi lahko igrala v New Yorku, na turnirju, na katerem je trikrat zmagala, poleg teh zmag ima še en dobljen turnir za grand slam, dobila je Odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu.

"Še vedno sem motivirana. Pripravljam se za OP ZDA, bilo bi fantastično, če bi stopila pred gledalce na stadionu Arthurja Asha, vesela pa bi bila tudi, če bi morala na igrišče številka 18," je izkazala svojo velikansko željo po nastopu v New Yorku.

Nekdanja prva igralka sveta, mama treh otrok, se je na igrišča vrnila v Dubaju, kjer jo je v prvem krogu ugnala Španka Garbine Muguruza, za tem pa je odigrala še en dvoboj, v Monterreyu (Mehika) je morala priznati premoč Britanki Johanni Konta.