Zasedba je bila leta 2012 sprejeta v Dvorano slavnih rokenrola, na dogodku ob sprejemu pa so nastopili s pevcem Mylesom Kennedyjem. Foto: AP

Ameriški tabloid TMZ poroča, da so viri iz krogov mestnih oblasti potrdili prejem klica v četrtek zvečer, ker se je nekdo zabodel na Adlerjevem domu v Los Angelesu.

Ko so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da je bil to Adler z ranami na trebuhu.

Prepeljali so ga v bolnišnico, vendar ni v smrtni nevarnosti. Kot poročajo tuji mediji, naj bi bil v indicent vpleten samo on.

Glasbenik se je več desetletij odkrito spopadal z odvisnostjo, ravno zaradi tega se je leta 1990 končala tudi njegova skupna pot z zasedbo Guns N' Roses, čeprav je bil potem leta 2012 skupaj z njimi sprejet v Dvorano slavnih rokenrola.

Leta 2016 se je Adler zasedbi prvič po letu 1990 pridružil tudi na odru, in sicer je na turneji v Ohiu z zasedbo odigral skladbi Out Ta Get me in My Michelle.

Basist legendarne glasbene skupine Guns N' Roses Duff McKagan je pred časom razkril, da je slišal nekaj materiala, ki ga Axl Rose pripravlja za morebitni novi album skupine. Če se bodo napovedi uresničile, bo to prvi album zasedbe po letu 2008 in prvi po 25 letih, pri katerem bosta sodelovala tudi McKagan in Slash.