V intervjuju za Glorio je Popović povedal, da je sina nazadnje videl julija v Dubrovniku, Severini pa naj bi plačeval mesečno 10.000 evrov preživnine. Foto: BoBo
V intervjuju za Glorio je Popović povedal, da je sina nazadnje videl julija v Dubrovniku, Severini pa naj bi plačeval mesečno 10.000 evrov preživnine. Foto: BoBo

Obravnava je zaprta za javnost, Severino in Milana pa so pred sodiščem že v zgodnjih jutranjih urah pričakali paparaci. Glasbena diva se je na sodišču pojavila v elegantni ozki črni obleki in z velikimi sončnimi očali, spremljala jo je njena zagovornica, znana hrvaška odvetnica Jadranka Sloković.

Nasprotno stran zastopa Ljubo Pavasović Visković. Popović je na sojenje pripotoval iz Beograda, po pisanju Blica je nekemu prijatelju potarnal: "V Zagrebu bom in ne bom videl svojega otroka, saj ne morem verjeti." "Kralj bakra" menda zelo trpi, odkar je Severina pred dvema mesecema prekinila vse stike z njim.

Poslovnež upa na hitro rešitev spora in na odločitev sodišča, ki bi mu dodelila vsaj pravico do obiskovanja zdaj 19-mesečnega sina, saj je od tožbe, v kateri je zahteval polovično delitev skrbništva, začasno odstopil. Ker je tožbo proti njemu vložila že nekdanja partnerica, bi se zadeve, če bi pri tožbi vztrajal tudi sam, utegnile še bolj zavleči. Hkrati pa Popović pravi, da dolgoročno ne misli odnehati in želi doseči pravico do deljenega skrbništva.

Severina in srbski bogataš sta se spoznala na praznovanju njegovega rojstnega dne decembra leta 2010, avgusta 2011 je oznanila nosečnost, 21. februarja 2012 pa se je rodil Aleksandar. Oktobra istega leta je pevka javno razkrila, da sta se z Milanom razšla, in se preselila nazaj v Zagreb. Čez nekaj časa sta se pobotala, a letos poleti je bilo njune romance dokončno konec.