Harper ima kot najmlajša v družini Beckham status princeske. Foto: AP
Harper ima kot najmlajša v družini Beckham status princeske. Foto: AP

Po prepoznavnosti in priljubljenosti se družina Beckham gotovo lahko kosa z britansko kraljevo družino, tako da izbira kraja za praznovanje rojstnega dne najmlajše članice družine Beckham ne preseneča – slavni starši so hčer za 6. rojstni dan peljali kar na obisk v Buckinghamsko palačo.

Mala Harper je uradno domovanje britanske kraljeve družine obiskala v kostumu princese Else iz priljubljenega risanega filma Ledeno kraljestvo (Frozen).

Po poročanju britanskega Telegrapha je s sabo povabila tudi pet prijateljic, s katerimi so se igrale in lovile po kraljevskih sobanah, za nameček pa so imele priložnost spoznati princeso Eugenie, 27-letno vnukinjo kraljice Elizabete II.

Sodeč po fotografijah, ki sta jih tako David kot Victoria delila na družbenih omrežjih, se je njuna hči izredno zabavala. Poleg staršev in prijateljic ji je družbo delala tudi babica, Davidova mama, Sandra Georgina West.

Kako so se Beckhamovi dogovorili za obisk, ni znano, gotovo pa David in Victoria pri tem nista imela prehudih težav.

Treh starejših bratov - 12-letnega Cruza, 14-letnega Romea in 18-letnega Brooklyna - v Buckinghamski palači ni bilo, vsi trije pa so ji danes voščili prek družbenih omrežij.

Cruz je ob fotografiji na Instagramu zapisal: "Draga Harper, ne morem verjeti, da je minilo že šest let. Tako velika deklica si že. Najboljši sestri na svetu: zelo te imam rad in ti želim čudovit dan."

Fotografije z obiska palače si lahko ogledate spodaj.

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 10, 2017 at 1:08am PDT