Affleck ima s 46-letno igralko Jennifer Garner tri otroke – dvanajstletno Violet, devetletno Seraphino in šestletnega Samuela. Foto: EPA
Affleck ima s 46-letno igralko Jennifer Garner tri otroke – dvanajstletno Violet, devetletno Seraphino in šestletnega Samuela. Foto: EPA

Studio Warner je naslednjo različico franšize Batman napovedal za 25. junij 2021. Film bo režiral in zanj scenarij napisal Matt Reeves; službo je predlani prevzel ravno od Bena Afflecka, ki je do takrat nameraval režirati film o Batmanu po lastnem scenariju. Affleck je lik Brucea Wayna upodobil v treh filmih, zdaj pa vajeti prepustil mlajšemu – tudi Reevesov scenarij se vrača k mlajšemu Waynu – Robertu Pattinsonu.

“Ko sem nekomu pokazal scenarij za film Batman,” je začel Affleck, “mi je ta odgovoril: Menim, da je scenarij dober. Prav tako pa menim, da se boš napil do smrti, če boš še enkrat podoživel svojo zgodbo, pa čeprav v filmu.”

Spomnimo, hollywoodski igralec naj bi bil na zdravljenju zaradi alkoholizma najmanj trikrat – leta 2001, 2017 in leto pozneje. Po zadnjem zdravljenju avgusta 2018 je zvezdnik zvenel zelo odločno, da alkoholu ne bo več podlegel, a so ga konec lanskega leta paparaci ujeli, kako se vrača z neke zabave in se pri tem opoteka pri hoji.

"Boj z odvisnostjo je izredno težak in traja vse življenje. Zaradi tega nihče ne more ravno reči, da je končal zdravljenje, saj gre za dosmrtno obvezo. Borim se zase in za svojo družino," je po končanem zdravljenju zapisal zvezdnik.

Pri boju z odvisnostjo mu je bila v veliko pomoč tudi nekdanja žena Jennifer Garner, ki ga je tudi spodbudila, da obišče kliniko za zdravljenje.