1. Irena Marsenic (na sredini), 2. Karmen Progar (na Irenini levi), Ljubica Zvab Foto:
1. Irena Marsenic (na sredini), 2. Karmen Progar (na Irenini levi), Ljubica Zvab Foto:
Podeljevalec in organizator Edo Progar st.
Objava na spletni strani TArok zveze o tekmovanju
Pokal za 1. mesto iz zenskega taroka v 3 v lasni Irene Marsenic

Kot na prvem (11.4.2009) je spet zmagala Irena Marsenic tokrat iz izolskega tarok kljuba, prej iz postojnskega, druga je bila Karmen Progar, Postojna, tretja pa, kot pred dvemi leti spet Ljubica Zvab iz izolskega kluba. Vec v blogcu.
Prvenstvo se je odvijalo v prekrasnem postojnskem Epik centru. Prijavnina je bila 15 €, vkljucena je tudi odlicna vecerja. Odlicen organizator Edo Progar st. vedno poskrbi, da vse v redu poteka. Torkat se je izkazal tudi z denarnimi nagradami, poleg prakticnih: njegova odlicna Knjiga o sportu (o kateri bom vec napisala v naslednjem blogcu), 3 mesecna narocnina za Salomonove krizanke in pa jasno prekrasen pokal.
Pripominjam, da je bilo malo udelezenk, vazno pa je bilo, da smo se spet pomerile najboljse iz vseh treh let. Zalostno, da je drugih tako strah zgubit, pa saj na slovenskih tarok prvenstvih tekmuje vec kot 30 zensk in preko 200 moskih. Na koncu si lahko mislim, da hodijo samo tako, malo za razvedrilo.
Hvala organizatorju in pozdrav vsem udelezenkam. Ce vas karkoli zanima v zvezi z uradnimi tarok tekmovanji me vprasajte!
Ce te zanima kako je potekalo prvo zensko tarok prvenstvo v 3, klikni:
[url]http://binga-bonga.forumfree.it/?t=38729
034[/url]
Video, slike BINGA-BONGA

Novico je napisal uporabnik BINGA-BONGA.