Generalni direktor Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija Jožko Tomšič je priznanje izročil direktorju Avtohiše Vič, Jožetu Čuku. Foto: Peugeot
Generalni direktor Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija Jožko Tomšič je priznanje izročil direktorju Avtohiše Vič, Jožetu Čuku. Foto: Peugeot

Kot poudarjajo v podjetju, ki skrbi za vse dejavnosti v povezavi z avtomobilsko znamko Peugeot, želijo s priznanji izpostaviti najuspešnejše v prizadevanjih za čim boljše storitve za kupce in stranke. Priznanja podeljujejo za štiri kategorije, in sicer koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in kot najpomembnejše še priznanje za najboljšega koncesionarja leta.

Letos so si priznanje za najboljšega na področju financiranja končnih kupcev in zavarovanj prislužili v podjetju Avtohiša Kolmanič & Co iz Maribora, priznanje za najboljše na področju servisiranja v podjetju Avto center Ravne z Raven na Koroškem ter priznanje za najboljšega koncesionarja v podjetju Avtohiša Vič iz Ljubljane, kjer se lahko pohvalijo tudi z najprestižnejšim izmed priznanj, in sicer s tistim skupnim za najboljšega koncesionarja leta 2015.

Z letnimi rezultati pa so zadovoljni tudi pri podjetju Peugeot Slovenija, saj so dosegli 29,83-odstotno rast na trgu v primerjavi z lanskim letom. K temu je brez dvoma veliko pripomogla obogatitev ponudbe na slovenskem trgu, saj so pripeljali v salone novega peugeota 208, novega partnerja in športni izvedenki modela 308 GT in GTi.