Anketiranci so izjavili tudi, da v povprečju na seks pomislijo 15-krat na dan, anketiranke pa so zatrdile, da le štirikrat. Foto: BoBo
Anketiranci so izjavili tudi, da v povprečju na seks pomislijo 15-krat na dan, anketiranke pa so zatrdile, da le štirikrat. Foto: BoBo

V zadnjem letu je povprečen Američan mesene strasti užil 151-krat, v nasprotju z letom prej, ko se je ta številka ustavila pri 120. A takrat je 76 odstotkov anketirancev odgovorilo, da so s svojim spolnim življenjem zadovoljni, letos je tako menilo le še 67 odstotkov, 81 odstotkov pa jih je priznalo, da iščejo različne načine, kako spolno življenje bolj začiniti.

Raziskavo je naročilo podjetje, ki proizvaja slavne kondome Trojan - v prvem delu so 1.000 Američanov povprašali o njihovem spolnem življenju na splošno, v drugem delu pa so izbrali 10 mest (New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia, Miami, San Francisco, Dallas, Washington D.C., Atlanta, Houston) in v vsakem mestu izbrali 200 anketirancev ter jim postavili še podrobnejša vprašanja.

Tako so ugotovili, da za najbolj seksi ameriški mesti štejeta Atlanta in Miami - prebivalci Atlante so se izkazali za največje pustolovce v postelji, prebivalci Miamija pa seksajo največkrat na leto. Prebivalci in prebivalke Dallasa veljajo za najbolj vzdržljive ljubimce, a hkrati tudi največkrat hlinijo orgazem, vibrator pa se najbolj pogosto spolnim igricam pridruži v New Yorku.