Ashton in Demi sta se v javnosti obnašala, kot da ju zgodba ni prizadela. Foto: EPA
Ashton in Demi sta se v javnosti obnašala, kot da ju zgodba ni prizadela. Foto: EPA

Podjetje Vivid Entertainment bo izdalo nov vroč filmček, v katerem nastopa domnevna Ashtonova ljubimka Brittney Jones. Dekle, ki je medijem na dolgo razlagala, kako sta se z igralcem večkrat ljubila, kar naj bi odobravala celo njegova žena Demi Moore, je film že promovirala z besedami: "Ashtonovi oboževalci bodo brez dvoma uživali ob posnetkih, na katerih bodo lahko videli, kaj vse je zvezdnik morda doživel zares."

Na spletni strani TMZ poročajo, da naj bi Kutcherjev odvetnik zahteval, da podjetje umakne igralčevo ime iz promocije tega filma. "Očitno je, da njegovo ime zlorabljajo zato, da bi pridobili potencialne kupce videa," je zapisano v pismu, ki ga je odvetnik naslovil na Vivid Entertainment. V pismu trdi tudi: "Vaše obnašanje je moji stranki že in še bo povzročilo materialno škodo."

Brittney očitno kar ne more nehati. Najprej je z novico o tem, da sta bila z Ashtonom intimna, povzročila škandal, sebi dvignila prepoznavnost in povzročila nemire med igralcem in njegovo ženo, zdaj pa se želi z njim še prodajati. Zgodbo 21-letnice so septembra najprej objavili v reviji Star, za katero je Jonesova povedala, da je igralec odličen ljubimec. Ashton pa se je odzval prek Twitterja: "Mislim, da to, da me je revija Star označila za 'prešuštnika', šteje kot blatenje imena. Upam, da se moj odvetnik strinja."