Ashton Kutcher je kar 16 let mlajši od Demi Moore. Foto: EPA
Ashton Kutcher je kar 16 let mlajši od Demi Moore. Foto: EPA

Brittney naj ne bi privolila v sestajanje z 32-letnim igralcem, če ji ta ne bi zagotovil, da to ne bo vplivalo na njegov zakon z Demi. Radar Online poroča, da je Jonesova priznala, da imata igralca odprto zvezo, kar pomeni, da se lahko sestajata in spita tudi z drugimi osebami.

Za revijo Star je Brittney že povedala, kako sta se z igralcem spoznala in kakšen je v postelji. Zdaj pa je dodala še, da se Demi pravzaprav z vsem tem početjem strinja. "Ashton in Demi imata odprto zvezo in pogosto si privoščita trojčke," trdi Brittney.

Demi naj tako ne bi motilo to, da se Ashton ljubi z drugimi. Motilo naj bi jo to, da ni bila povabljena zraven. "Povedal mi je, da si delita ženske, ne bi pa smel sam spati z drugimi," razlaga domnevna ljubica. To naj bi bil razlog, da se Ashton noče več dobivati z njo, saj naj bi imel občutek, kot da je prevaral Demi, pišejo v reviji Star.

Igralski par se vede, kot da ju govorice ne prizadenejo in za javnost zadev ne komentirata. Prav to pa je sprožilo dvome ali je morda zgodba resnična. Govorice poskušata zanikati tako, da se na prireditvah pogosto pojavita skupaj, velikokrat pa objavljata tudi skupne fotografije na Twitterju.