Larissa v svoji značilni 'opremi'. Foto: Reuters
Larissa v svoji značilni 'opremi'. Foto: Reuters

Temnolaska je moški svet navdušila na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, ko je v tesni majici v barvah paragvajske zastave navdušeno navijala za svojo reprezentanco, prenosni telefon pa je imela spravljen kar v oprsju. Že takrat je obljubila, da se bo slekla za svoje "fante", če Paragvaju uspe dvigniti v zrak zlati pokal, a Paragvajci so bili za to potezo prikrajšani, saj so v četrtfinalu izpadli proti poznejšim prvakom Špancem.

A Larissa je vseeno postala priljubljeni model za spodnje perilo, pozirala je tudi za najbolj znano revijo za moške.

Plašč, pod njim pa trobarvna majica
Zdaj ko se je v Argentini začel Pokal Amerike, pa znova ne gre brez paragvajske zapeljivke. Na žalost vseh njenih oboževalcev so državo gostiteljico zajele precej nizke temperature, tako da je Larissa na prvo tekmo Paragvaja, ki se je pomeril z Ekvadorjem, prišla oblečena v plašč, a pod njim je vseeno imela "znamenito" majico, ki je zakrivala bujno oprsje, telefon pa je bil spravljen med dojkama.

Larissa je poskrbela tudi za motivacijo nogometašev: "Če bo Paragvaj dobil Pokal Amerike, bom pozirala gola na zelenici." "Mislim, da bomo na turnirju zelo uspešni ..." je dodala Paragvajka, ki bo v živo spremljala vse tekme svoje reprezentance.

Nekaj svežih in nekaj nekoliko starejših fotografij Larisse si oglejte v spodnji galeriji.