Na fotografiji naj bi bila Rihanna, ki se je pred kratkim preselila v novo vilo, za katero je odštela 2,67 milijona dolarjev. Foto:
Na fotografiji naj bi bila Rihanna, ki se je pred kratkim preselila v novo vilo, za katero je odštela 2,67 milijona dolarjev. Foto:

Medtem ko se s svojimi škandali v medijih vse manj pojavlja popprinceska Britney, se nasprotno vse bolj pojavlja Rihanna. Pred kratkim je namreč ves svet obšla slika brutalno pretepene Rihanne, nad katero je dvignil pesti njen fant, prav tako popularni pevec Chris Brown, ki se je zaradi svojega ravnanja znašel tudi na sodišču.

Po tem incidentu se je Rihanna znašla že v drugem. Kot rečeno, je tabloid The Sun objavil fotografije pomanjkljivo oblečene ženske, ki so preplavile tudi splet. Ženska na fotografijah naj bi bila ravno Rihanna, njen obraz se sicer vidi na dveh fotografijah, medtem ko se na eni izmed fotografij vidi, da na ogledalu piše "Ljubim te Robyn, pogrešam te". Rihannino pravo ime je namreč Robyn Fenty.

Ni še razkrito, kdo je sporne slike dostavil britanskemu tabloidu, po nekaterih govoricah naj bi jih dal ravno Chris Brown, ki se je želel tako maščevati svojemu nekdanjemu dekletu in pokazati, da ni ravno tako nedolžna, kot se predstavlja v medijih.

Nekatere izmed objavljenih fotografij si oglejte v spodnji fotogaleriji.

D. S.