Irina ni želela govoriti o Ronaldu ali njegovem otroku. Foto: GQ
Irina ni želela govoriti o Ronaldu ali njegovem otroku. Foto: GQ

24-letnica je posnela serijo vročih fotografij, na katerih nosi le kose spodnjega perila, ki odkrivajo njeno lepo telo. V intervjuju ni želela govoriti o zvezi s 25-letnim Cristianom, razkrila pa je, da je nogomet ne zanima, čeprav je v zvezi s športnikom: "Nisem nogometna navdušenka. Res ne."

Irina, ki je bila rojena v Rusiji, je sicer svojo kariero začela leta 2005 in se od takrat pojavila na nekaterih naslovnicah revij, med drugim v posebni različici revije Sports Illustrated, predstavljala pa je tudi spodnje perilo Victoria's Secret.

V svet mode je prišla po naključju, ko je spremljala svojo sestro na obisku pri agenciji, saj si je ona prav tako želela postati manekenka. "Opazil me je človek, ki je delal na lokalni modni agenciji in je predlagal, da bi se prijavila na izbor za mis Chelyabinsk. Nikoli prej nisem razmišljala o tem, da bi bila manekenka, in zato je bilo zame veliko presenečenje, ko sem na tem tekmovanju osvojila prvo mesto," je razložila Irina.

Nato je zapustila domače mesto Yemanzhelinsk, saj tam niso imeli niti modnih revij, in odšla delat v Pariz. Vedno bolj si je želela, da bi postala uspešna v svetu mode, zato se je preselila v New York, kjer živi tudi zdaj.