Igralki so za to, da odvrže oblačila, plačali milijon dolarjev. Foto: EPA
Igralki so za to, da odvrže oblačila, plačali milijon dolarjev. Foto: EPA

Pri Playboyu sicer še vedno verjamejo, da bo izdaja revije za januar in februar, v kateri se pojavi Lohanova, najbolje prodajana v letu 2011. Ameriški igralki so za poziranje morali plačati kar milijon dolarjev, bojijo pa se, da bo zaradi predčasno objavljenih fotografij prodaja vroče številke upadla, poročajo na spletni strani yahoo.com.

Zaradi tega so se odločili, da bodo revijo izdali prej, kot je bilo sprva predvideno. Gola Lindsay se bo tako na policah znašla že konec prihajajočega tedna. Ustanovitelj Playboya Hugh Hefner je na Twitterju je zapisal: "Zaradi velikega zanimanja in objave fotografij na spletu bomo številko z Lindsay Lohan izdali predčasno."

Serija fotografij je sicer posvečena pokojni Marilyn Monroe, zato se Lohanova v reviji pojavi s platinastimi lasmi in živo rdečo šminko. Na naslovnici sedi na rdečem stolu v obliki Playboyevega zajčka, ki ji zakriva intimne dele telesa.

Igralkin predstavnik za odnose z javnostmi Steve Honig je povedal, da so fotografije "fantastične in okusne, poleg njih pa bo objavljen tudi intervju, ki bo bralcem predstavil drugačno plat Lindsay."